Vannak itt "magányos" anyukák?
Figyelt kérdés
Nyáron házasodtunk össze a férjemmel, van egy 3 hónapos kisbabánk, nagyon szeretem őket, de hiányoznak a barátnők, akiket 1,5 évvel ezelőtt "otthon hagytam" (amikor összeköltöztem a férjemmel), az új lakhelyem meg nincsen senkim (a férjemen kívül), akivel társaloghatnék, babás-mamás témákról cseveghetnék amikor éppen alszik a picim vagy a férjem dolgozik. Vannak itt még ilyen anyukák akiknek szükségük lenne 1-1 jó beszélgetőtársra akivel babás-mamás témákat és minden mást jól ki lehet tárgyalni? Vagy csak én vagyok ilyen helyzetben?2011. nov. 15. 17:47
21/27 anonim válasza:
17 hós kisfiú anyuja tatabányai :)
22/27 anonim válasza:
14 hos kislany anyuja, Erdely :)
23/27 anonim válasza:
11-15 20:03 vagyok
Debrecen mellett raktak le minket :)
25/27 anonim válasza:
15 hós kisfiú anyukája jászberény
26/27 anonim válasza:
11-15 18:16-os
15 hónapos kislány anyukája vagyok és szekszárdi.
Sajnos nekem sincs skype-om és msn-em sem.De megpróbálom megoldani....valahogy!
27/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én barátnőim se néznek felém, mióta megszületett a kislányom. A húgom szokott hozzám járni.
Imádom a kislányom, de néha jó lenne egy kis társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!