Vannak itt "magányos" anyukák?
Figyelt kérdés
Nyáron házasodtunk össze a férjemmel, van egy 3 hónapos kisbabánk, nagyon szeretem őket, de hiányoznak a barátnők, akiket 1,5 évvel ezelőtt "otthon hagytam" (amikor összeköltöztem a férjemmel), az új lakhelyem meg nincsen senkim (a férjemen kívül), akivel társaloghatnék, babás-mamás témákról cseveghetnék amikor éppen alszik a picim vagy a férjem dolgozik. Vannak itt még ilyen anyukák akiknek szükségük lenne 1-1 jó beszélgetőtársra akivel babás-mamás témákat és minden mást jól ki lehet tárgyalni? Vagy csak én vagyok ilyen helyzetben?2011. nov. 15. 17:47
4/27 krisztina27 válasza:
igen van, én is így vagyok új lakhely van a szomszédban egy hónappal idősebb baba,de nem szeretek oda járni mert nem mondanak hasznosat, meg úgy érzem le is néznek csak tudnám mire mert ők az anyósáékkal laknak mi meg teljesen függetlenül, azt sem tudják mi az a pénzbeosztás rezsi meg egyebek. Szóval együtt érzek veled.
5/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen rövid időn belül máris ennyi "sorstársam" került :-). Amúgy miskolci vagyok. Örülnék, ha ti is azok lennétek, de ha nem az sem baj, hisz azért van az internet...így is tudunk beszélgetni :-).
2011. nov. 15. 19:30
6/27 anonim válasza:
Hahóóó!
Én is itt vagyok....
Nekem ugyan sokat itthon van a férjem,de nem sokra megyek vele:(
16 hónapos a lányom.
7/27 anonim válasza:
én is én is.26 hónapos a fiam,férjem csak este ér haza.igaz anyósékkal élünk,de a délutánt,már csak kettesbe töltjük a fiammal.én zalai vagyok.Keszthelytől nem messze lakunk.
8/27 anonim válasza:
itt vagyok :) párom hajnalba megy este jön, barinők eltávolodtak mióta babám van, ők még nem nőttek fel a "témához", szüleimet meg inkább hagyjuk... Na beszélgesssssünk!!!! :))))
9/27 anonim válasza:
Úgy látom nemcsak én vagyok ilyen helyzetben, hogy új hely és szülés után elhanyagolnak a barátnők is. Nekem sincs kivel beszélgetni, pedig sokat gondolok arra, régen milyen jó volt mindent megbeszélni a barátnőimmel, most meg senki... Mintha mindent magamba kellene fojtanom, ugyan a párommal mindenről tudunk egymással beszélni, de egy barátnő mégis más. Én ugyan nem miskolci vagyok, de ha gondolod e-mailezhetünk. 6 hós baba anyukája.
10/27 anonim válasza:
Én is itt vagyok:)Nagyon nem vagy egyedül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!