Nagyon magányos anyukák, hogy viselitek a hétköznapokat?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok lelkileg. A párom külföldön dolgozik lassan 1 éve, 2 havonta jön haza 1 hétre, akkor tudunk csak "apázni". A lányom 2 éves lesz, így gyakorlatilag egyedül nevelem. Elindult a hisztikorszaka, válogat az evésben is, és még most jönnek majd a bilis gondok(tudja mi a pisi, kaka, bili, mit kell vele , bele csinálni, de mégsem érdekli még). Egyedül kell megbirkóznom minden gonddal, mert a családom messze, barátaim6barátnőim meg nincsenek. Egyszerűen nem is értem az utóbbit, mert egy közvetlen, kedves embernek tartom magam, de még a lépcsőházas kisgyermekes anyukák sem barátkoznak velünk (de egymással sem!). nincs a környéken játszótér, se játszóház, se semmi ilyesmi jellegű park vagy intézmény, ahová a lányommal társaságba tudnánk járni. A neten is próbáltam helyiekkel ismerkedni, de még csak válaszra sem méltatnak sokszor. Borzalmas egyedül, és egyre rosszabb, mert a lányom növöget és attól tartok, hogy antiszociális lesz az oviban, mert alig találkozik hasonló korú gyermekekkel. néha sírok is, amikor nem lát, hogy emiatt a piszkos anyagiak miatt kell a páromnak is távol lennie, és most ezért (is)vagyunk ennyire magányosak.2010. nov. 26. 10:04
1/3 anonim válasza:
Sok anyuka van így. És tényleg szomorú dolog. Az én férjem reggel 5kor kel, 6kor megy el itthonról, és este éppen csak aludni jár haza. Szóval nálunk sem jobb a helyzet. Talán a hétvégék, bár akkor meg általában zenél (zenekarban játszik). Szóval én is egyedül vagyok a kislányommal szinte mindig. Mondjuk nekem van egy tündéri anyukám, aki ha teheti jön, bár mivel állandó éjszakás, elég sok pihenésre van szüksége. Ő heti 1x-2x szokott jönni. A régi barátnőim szépen lekoptak, még az is, aki oda volt a terhesség alatt, hogy Ő lesz a lányom keresztanyja. Egy darabig járt, kb 3 hónapja a színét sem látom. Kettő anyukát sikerült "összeszednem" Velük néha összefutunk, nagyon aranyosak, csak a gyerekek mellett nehéz bármit is csinálni, főleg, hogy az Ő gyerekeik már mennek, az én kislányom meg még nem, szóval a játszótér még nem a mi pályánk :) De talán ha már akkora lesz a kislányom, akkor majd a játszón elfoglalják magukat a lurkók. Amúgy az az igazság, hogy annyira hozzászoktam már a magányhoz, hogy néha el is felejtem, hogy vannak körülöttem emberek :D Erre nem készítik fel a kismamát, de többnyire ez az anyák sorsa. A baba csodálatos, és szereti is minden anya, viszont Ő sajnos nem társaság. Merre laksz? Jó lenne, ha Tatabánya körül, mert akkor jól összetalálkozhatnánk :D Fel a fejjel, lesz ez még jobb is :)
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, szinte egész nap ketten vagyunk a babával. Ráadásul mi nemrég költöztünk vidékre (Zsámbékra), ahol senkit nem ismerek. Nekem is jól jönne egy kis társaság.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mi kecskemétiek vagyok, szóval sajnos messze tőletek:(
2010. nov. 26. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!