Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viselitek hogy nincs...

Hogy viselitek hogy nincs veletek a párotok?

Figyelt kérdés
7 hós babás vagyok .Július eleje óta kint van a párom németben ott dolgozik(építőipar).Van még plusszban 2 gyerekem egy 1 és 4 éves.Legközelebb csak hó végén jön haza de ha nem jön haza csak szept.elején.Már most nem bírom:(:(:(:(Mi lesz velem?Ha megszületik a baba itthon lesz egy ideig mert császárral lesz meg a babó de utána?Hogy fogom a hidegbe vinni a kicsit meg a picit a naggyal az oviba?És ha megkérdeznétek miért ment ki .Azért mert szerencsétlen reggeltől -estig ,szombat, vasárnap is dolgozott és a pénzét mégsem kapta meg.Szó szerint nélkülöztünk és felajánlották neki ezt a melót és élt is vele.Deeeeeeeeeeeee.Ez már vajon így marad?Távkapcsolatban leszünk?És ha ott esetleg megismerkedik egy nővel akivel jól érzi magát?Haza jön egy hétre utána vissza én soha nem fogom meg tudni hogy nem-e kettős életet él.Tapasztalatok?Akinek a párja kiment ő mit tapasztaltMennyi idő után ment végleg haza?Nem derült ki róla semmi?Ja a másik kérdés amit feltehetnétek hogy nem bízok benne?De bízok mert 11 éve vagyunk együtt és hálistennek semmi nem volt ,de terhes vagyok a sex nem müködik mert veszélyeztetett vagyok most 2 napra haza jött megoldottuk sex nélkül is de azért mégis csak pasi!!!!!És ha egy német ribanc szétteszi neki a lábát biztos nem mond nemet mert úgy lesz vele hogy ugyse tudom meg:(Oké a hormonok is közrejátszanak hogy ilyenekre gondolok de ezt most annyira jó volt kiíírni magamból:(
2011. aug. 3. 07:48
1 2
 1/12 yuda ***** válasza:

Végigolvastalak és szerintem jól látod az egészet-még a vívódásaid is jogosak.

Nem tudom. . .

Én tuti nem mennék ilyenbe bele, már a tervezésnél megbukott volna a dolog.

Két ötletem van, de persze úgyis ti döntötök:

-vagy visszacsinálnám, megbeszélném vele: vissza az egész, mert így nem műkdik és dolgozzon itthon, valamit csak talál, vagy nézném a lehetőséget a helyedben, hogy mehetnél te ki hozzá.

2011. aug. 3. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom is kinn van németben már másfél éve, kb 2 havonta jön haza.

A mi kislányunk 2,5 éves, szóval még nagyon kicsi volt, amikor kiment.

Sajnos a piszkos anyagiak miatt kellett így döntenünk, hogy ilyen távol legyen.

Szeretnénk még tesót a lánykámnak, de így..én nem merném bevállalni egyedül, így minden tiszteletem a tiéd tényleg!

Eleinte én is nagyon féltékeny voltam, mindenféle gondolatok jártak a fejemben, hogy ugyan mit csinálhat odakinn, de már megnyugodtam, mert webkamerán tudjuk tartani a kapcsolatot.

Ne aggódj, hiszen értetek van kinn, egyébként meg a párom azt mondja, hogy a német nők rusnyák! :D

2011. aug. 3. 08:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Az én páromnak most kell kimennie Németországba, de csak két hónapra. 4,5 hónapos a kisfiúnk. Mi úgy döntöttünk, hogy megyünk vele. Amíg kicsi a gyerek, teljesen mindegy, hol vagyunk, a napi 1-2 séta bárhol megtehető, tápszert, pelenkát ott is lehet kapni. Itthon nem lesz rezsi, ott kinn meg fizetnek mindent, csak a kaját kell nekünk megoldanunk. A tgyás számlára jön, ez sem gond. Gyerekorvos meg van kinn is.

Ti miért nem mentetek vele?

2011. aug. 3. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:

UTÁLTAM!!

Amikor nagyfima kicsi volt, amjdnem 4 éves koráig nagyon sokat dolgozott és a munkából kifolyóléag sokat járt külföldre.

Persze így utólga , sok év távlatából , már nem volt annyiar vésze, pénz is volt belőle rendesen.

Viszont a távkapcsolatokban nem hiszek:-((

2011. aug. 3. 08:54
 5/12 A kérdező kommentje:
3-ik válaszoló nem tudnánk sehogy megoldani hogy kimenjünk mi is addig mivel mint írtam 7 hós terhes vagyok veszélyeztetett .Orvosok miatt ,a gyerekek miatt ,a kicsi astmás nemsokára kezdődik az ovi szóval lehetetlen:(
2011. aug. 3. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia,hát én nem de bátyámék voltak ilyen helyzetben, 4hós volt a pici mikor bátyám kient(igen a piszkos anyagiak miatt) nekik nem működött, bátyám csak 1évet volt kinn, megcsalta sógornőmet,aztán hazajött és elhagyta...

De erről megvan a véleményem, nekik az volt a bibi hogy bátyám még nem élte ki magát, hát ott bepótolta...

De NYUGi ez kiderült hamar, mikor jöhetett volna sem jött haza, nem hívta őket,mikor hazajött közömbös volt vele szemben...

Szóval ha semmi ilyet nem észlelsz tuti nem csal meg,ezen ne idegeskedj főleg terhesen ne!

Nagyon gondolkodtam ezt le e írjam neked, de eírtam, hogy tudd vannak jelei ha valami nem stimmel!

Boldog babavárást, és sok kitartást neked!

2011. aug. 3. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszoló vagyok.

Ha megszületik a baba, simán kiköltözhetnétek ti is.

Ovi ott is van, a két kicsinek meg mindegy.

Nálunk nagy hátrány, hogy én már elfelejtettem angolul, németül meg már annyit sem tudok.

Sokkal többet spórolhatnátok, ha kezdődik a suli, addigra hazaköltözhettek.

Bár, nem akarlak rábeszélni, a ti döntésetek. De szerintem ne agyalj ilyen butaságon, hogy megcsal! Ha meg akarna csalni, itthon, a szoknyád mellett is megtehetné.

Ha lejárt a gyermekágyas idő, újra egymáséi lehettek. :)

2011. aug. 3. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Hú, bátrak vagytok! Nem mertem volna így bevállalni még egy gyereket. Én magamat ismerve nagyon nehezen viselném, ami senkinek sem jó. Sem a babának a pocakomban, sem a többi gyereknek.

Ha még kevesebből élnénk is, én elkezdenék neki itthon munkát nézni. Vagy marad a kiköltözés! Évekig szerintem nem lehet így csinálni. Meg az nem is normális,hogy a család ekkora távolságra van egymástól!

2011. aug. 3. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is nincs gond addig, amíg rendszeresen tartjátok a kapcsolatot, ha megígéri hogy minden nap hív, és az úgy is lesz. A lényeg hogy legyél vele nagyon nyugodt, és ne mutasd hogy féltékeny vagy, és ne tárd fel neki a rossz gondolataidat, mert az később elronthatja a távkapcsolatot. Én is éltem távkapcsolatba a párommal még a kapcsolatunk elején, nagyon rossz volt.
2011. aug. 3. 14:58
 10/12 anonim ***** válasza:
ha olyan szegények voltatok, akkor miért kellett a 3. gyerek? nem kötekedésből kérdezem, komolyan érdekel. terveztétek vagy becsúszott?
2011. aug. 3. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!