Hogy viselitek hogy nincs veletek a párotok?
Végigolvastalak és szerintem jól látod az egészet-még a vívódásaid is jogosak.
Nem tudom. . .
Én tuti nem mennék ilyenbe bele, már a tervezésnél megbukott volna a dolog.
Két ötletem van, de persze úgyis ti döntötök:
-vagy visszacsinálnám, megbeszélném vele: vissza az egész, mert így nem műkdik és dolgozzon itthon, valamit csak talál, vagy nézném a lehetőséget a helyedben, hogy mehetnél te ki hozzá.
Szia!
Az én párom is kinn van németben már másfél éve, kb 2 havonta jön haza.
A mi kislányunk 2,5 éves, szóval még nagyon kicsi volt, amikor kiment.
Sajnos a piszkos anyagiak miatt kellett így döntenünk, hogy ilyen távol legyen.
Szeretnénk még tesót a lánykámnak, de így..én nem merném bevállalni egyedül, így minden tiszteletem a tiéd tényleg!
Eleinte én is nagyon féltékeny voltam, mindenféle gondolatok jártak a fejemben, hogy ugyan mit csinálhat odakinn, de már megnyugodtam, mert webkamerán tudjuk tartani a kapcsolatot.
Ne aggódj, hiszen értetek van kinn, egyébként meg a párom azt mondja, hogy a német nők rusnyák! :D
Az én páromnak most kell kimennie Németországba, de csak két hónapra. 4,5 hónapos a kisfiúnk. Mi úgy döntöttünk, hogy megyünk vele. Amíg kicsi a gyerek, teljesen mindegy, hol vagyunk, a napi 1-2 séta bárhol megtehető, tápszert, pelenkát ott is lehet kapni. Itthon nem lesz rezsi, ott kinn meg fizetnek mindent, csak a kaját kell nekünk megoldanunk. A tgyás számlára jön, ez sem gond. Gyerekorvos meg van kinn is.
Ti miért nem mentetek vele?
UTÁLTAM!!
Amikor nagyfima kicsi volt, amjdnem 4 éves koráig nagyon sokat dolgozott és a munkából kifolyóléag sokat járt külföldre.
Persze így utólga , sok év távlatából , már nem volt annyiar vésze, pénz is volt belőle rendesen.
Viszont a távkapcsolatokban nem hiszek:-((
Szia,hát én nem de bátyámék voltak ilyen helyzetben, 4hós volt a pici mikor bátyám kient(igen a piszkos anyagiak miatt) nekik nem működött, bátyám csak 1évet volt kinn, megcsalta sógornőmet,aztán hazajött és elhagyta...
De erről megvan a véleményem, nekik az volt a bibi hogy bátyám még nem élte ki magát, hát ott bepótolta...
De NYUGi ez kiderült hamar, mikor jöhetett volna sem jött haza, nem hívta őket,mikor hazajött közömbös volt vele szemben...
Szóval ha semmi ilyet nem észlelsz tuti nem csal meg,ezen ne idegeskedj főleg terhesen ne!
Nagyon gondolkodtam ezt le e írjam neked, de eírtam, hogy tudd vannak jelei ha valami nem stimmel!
Boldog babavárást, és sok kitartást neked!
A harmadik válaszoló vagyok.
Ha megszületik a baba, simán kiköltözhetnétek ti is.
Ovi ott is van, a két kicsinek meg mindegy.
Nálunk nagy hátrány, hogy én már elfelejtettem angolul, németül meg már annyit sem tudok.
Sokkal többet spórolhatnátok, ha kezdődik a suli, addigra hazaköltözhettek.
Bár, nem akarlak rábeszélni, a ti döntésetek. De szerintem ne agyalj ilyen butaságon, hogy megcsal! Ha meg akarna csalni, itthon, a szoknyád mellett is megtehetné.
Ha lejárt a gyermekágyas idő, újra egymáséi lehettek. :)
Hú, bátrak vagytok! Nem mertem volna így bevállalni még egy gyereket. Én magamat ismerve nagyon nehezen viselném, ami senkinek sem jó. Sem a babának a pocakomban, sem a többi gyereknek.
Ha még kevesebből élnénk is, én elkezdenék neki itthon munkát nézni. Vagy marad a kiköltözés! Évekig szerintem nem lehet így csinálni. Meg az nem is normális,hogy a család ekkora távolságra van egymástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!