Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viselitek hogy nincs...

Hogy viselitek hogy nincs veletek a párotok?

Figyelt kérdés
7 hós babás vagyok .Július eleje óta kint van a párom németben ott dolgozik(építőipar).Van még plusszban 2 gyerekem egy 1 és 4 éves.Legközelebb csak hó végén jön haza de ha nem jön haza csak szept.elején.Már most nem bírom:(:(:(:(Mi lesz velem?Ha megszületik a baba itthon lesz egy ideig mert császárral lesz meg a babó de utána?Hogy fogom a hidegbe vinni a kicsit meg a picit a naggyal az oviba?És ha megkérdeznétek miért ment ki .Azért mert szerencsétlen reggeltől -estig ,szombat, vasárnap is dolgozott és a pénzét mégsem kapta meg.Szó szerint nélkülöztünk és felajánlották neki ezt a melót és élt is vele.Deeeeeeeeeeeee.Ez már vajon így marad?Távkapcsolatban leszünk?És ha ott esetleg megismerkedik egy nővel akivel jól érzi magát?Haza jön egy hétre utána vissza én soha nem fogom meg tudni hogy nem-e kettős életet él.Tapasztalatok?Akinek a párja kiment ő mit tapasztaltMennyi idő után ment végleg haza?Nem derült ki róla semmi?Ja a másik kérdés amit feltehetnétek hogy nem bízok benne?De bízok mert 11 éve vagyunk együtt és hálistennek semmi nem volt ,de terhes vagyok a sex nem müködik mert veszélyeztetett vagyok most 2 napra haza jött megoldottuk sex nélkül is de azért mégis csak pasi!!!!!És ha egy német ribanc szétteszi neki a lábát biztos nem mond nemet mert úgy lesz vele hogy ugyse tudom meg:(Oké a hormonok is közrejátszanak hogy ilyenekre gondolok de ezt most annyira jó volt kiíírni magamból:(
2011. aug. 3. 07:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

leírta a kérdző hogy dolgozott a férje,csak nem kapott pénzt.

utolsónak

2011. aug. 3. 19:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utólsó hogy helyettem válaszoltál.Igen dolgozott és nem szegények voltunk hanem a fővállalkozó úgy gondolta nem fontos kifizetni azt az embert akiből neki pénze van.
2011. aug. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!