Vannak itt "magányos" anyukák?
hát igen,ezek az iskolás barátnők.engem sem keres egyik sem közülük,pedig,mennyire jó barátnők voltunk,de valahogy ha az ember kikerül a suliból,már nem is annyira barátok már.nálam valahogy igy ment.ahogy vége volt az iskolának,kézhez kaptuk a bizonyítványt,valahogy már el is felejtettek.azok akik meg utána jöttek szintén elfelejtették hol lakom,meg mi a címem,mióta megvan a fiam.
kinél mennyi idős a gyerkőc?fiam 26 hónapos.
Sziasztok
Csatlakozok.
Itthon vagyok a 15 hónapos fiammal.A párom külföldön és nem rég költöztünk J.berénybe.Sem szülők,sem anyósék se senki....
Sziasztok kedves magányos anyukák!
Örülök, hogy ilyen sokan összegyűltünk :-). Mit szólnátok, ha beszélgetnénk, pontosabban írogatnánk skype.on egymásnak, amikor éppen a picink alszik, és az ebéd is megfőtt :-)? Így mindenki mindenkit "megismer".
Ha kedvet kaptatok hozzá írjatok, pontosabban írjátok meg priviben a skype.neveteket vagy az e-mail címeteket, hogy felvehessük így skype.on egymással a kapcsolatot. De ha van másnak jobb kapcsolattartási ötlete, annak is örülök.
Szép napot mindenkinek! :-)
Sziasztok!
Én is hasonlóképp "egyedül" érzem magam. Nincs igazán barátnőm aki szintén babázna, jó lenne Veletek megismerkedni. A kislányom 10 hónapos. A férjem sokat segít, de reggeltől késő délutánig dolgozik, így sokat vagyunk kettesben a lánykámmal.
Sziasztok!
Én is így jártam az összes barátnőm talált más barátokat mikor kiderült, hogy babám lesz...én nem bánom, bár sokszor egyedül érzem magam, de nekem legalább van egy szép kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!