Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt "magányos" anyukák?

Vannak itt "magányos" anyukák?

Figyelt kérdés
Nyáron házasodtunk össze a férjemmel, van egy 3 hónapos kisbabánk, nagyon szeretem őket, de hiányoznak a barátnők, akiket 1,5 évvel ezelőtt "otthon hagytam" (amikor összeköltöztem a férjemmel), az új lakhelyem meg nincsen senkim (a férjemen kívül), akivel társaloghatnék, babás-mamás témákról cseveghetnék amikor éppen alszik a picim vagy a férjem dolgozik. Vannak itt még ilyen anyukák akiknek szükségük lenne 1-1 jó beszélgetőtársra akivel babás-mamás témákat és minden mást jól ki lehet tárgyalni? Vagy csak én vagyok ilyen helyzetben?
2011. nov. 15. 17:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én is itt vagyok de a párom nagyon keveset segit s foglalkozik babával. 14 hós baba
2011. nov. 16. 08:03
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem még nem született meg a lányom, de a barátnőim már most nem keresik a társaságomat :( Pedig kisiskolás korunk óta jóban vagyunk....
2011. nov. 16. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:

hát igen,ezek az iskolás barátnők.engem sem keres egyik sem közülük,pedig,mennyire jó barátnők voltunk,de valahogy ha az ember kikerül a suliból,már nem is annyira barátok már.nálam valahogy igy ment.ahogy vége volt az iskolának,kézhez kaptuk a bizonyítványt,valahogy már el is felejtettek.azok akik meg utána jöttek szintén elfelejtették hol lakom,meg mi a címem,mióta megvan a fiam.

kinél mennyi idős a gyerkőc?fiam 26 hónapos.

2011. nov. 16. 13:40
 14/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Csatlakozok.

Itthon vagyok a 15 hónapos fiammal.A párom külföldön és nem rég költöztünk J.berénybe.Sem szülők,sem anyósék se senki....

2011. nov. 16. 14:10
 15/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok kedves magányos anyukák!

Örülök, hogy ilyen sokan összegyűltünk :-). Mit szólnátok, ha beszélgetnénk, pontosabban írogatnánk skype.on egymásnak, amikor éppen a picink alszik, és az ebéd is megfőtt :-)? Így mindenki mindenkit "megismer".

Ha kedvet kaptatok hozzá írjatok, pontosabban írjátok meg priviben a skype.neveteket vagy az e-mail címeteket, hogy felvehessük így skype.on egymással a kapcsolatot. De ha van másnak jobb kapcsolattartási ötlete, annak is örülök.

Szép napot mindenkinek! :-)

2011. nov. 16. 15:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, hátha kialakul néhány barátság!:-) Bár nekem nincs skype-om, csak msnem, de majd regisztrálok valahogy, vagy majd megoldom, hogy tudjunk beszélgetni. :-) Megirom a mail cimem! 23 éves anyuka, 6 és fél hós babus anyucija:-)
2011. nov. 16. 21:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is hasonlóképp "egyedül" érzem magam. Nincs igazán barátnőm aki szintén babázna, jó lenne Veletek megismerkedni. A kislányom 10 hónapos. A férjem sokat segít, de reggeltől késő délutánig dolgozik, így sokat vagyunk kettesben a lánykámmal.

2011. nov. 18. 11:12
 18/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is így jártam az összes barátnőm talált más barátokat mikor kiderült, hogy babám lesz...én nem bánom, bár sokszor egyedül érzem magam, de nekem legalább van egy szép kislányom :)

2011. nov. 18. 11:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Csajok,ki hova valósi?
2011. nov. 18. 11:49
 20/27 anonim ***** válasza:
se skype, sem msn, de facebook van. 17hós kisfiú magányos anyuja
2011. nov. 18. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!