Dohányzó anyukák, babakocsit tolva is dohányoztok?
én koca bagós vagyok, így annyira nem érint, de én amit nem szeretek ha játszótéren eldobálja az anyuka a cigi csikket.
vagy elötte. dohányfüst nem zavar, néha napján nem árt a gyereknek.
"néha napján nem árt a gyereknek" ???
hmm, néha napján adjunk neki egy kis pálinkát is lefekvés előtt...
Bocsi, hogy válaszolok, hiszen nem dohányzom. Anyukám nagy bagós, szívta a terhessége alatt is, az én terhességeim alatt is, előtte-utána, szinte megállás nélkül, akár napi 2 dobozzal is...
Alapvetően az embernek joga van cigizni, de arra már nincs joga szerintem, hogy a gyerekét ezáltal passzív dohányossá tegye.
Én mindig is cigifüstben éltem, észre sem vettem. De mióta elköltöztem otthonról, és itt nem ér a nap 24 órájában, szörnyen zavar, büdösnek érzem és köhögök tőle.
Cigizzen egy anya, ha akar, de ne tegye ki a gyerekét ennek az állandó füstnek, szagnak, mert nem tesz jót! Ha csak egyszer rágyújt valaki a kanapén, annak kimoshatatlanul ott marad a nyoma, noha ezt maga a bagós nem érzi, mert hozzá van szokva.
Szóval oldja meg az erkélyen, odakint (akár babakocsit tolva is), de ne fújja a füstöt a gyerekekre, és legfőkébb ne hajítsa el a csikket a játszótér közepén, ahol az ő gyereke is, meg rengeteg másik játszik! Ennyi erővel nagy wc-nek is nézhetné, kevésbé lenne gusztustalan és legalább le is bomlik.
Én is így vagyok vele, hogy lehangoló, nem szép látvány, én sem szoktam, de nem egyszer láttam anyukát így tolva babakocsit, nem tudom, a dohányosok körében ez a "megszokott", vagy pont kiszúrtam.
Én csak ha alszik, vagy apa itthon van, az erkélyen. Elég baj nekem, nekünk, hogy visszaszoktunk.
Másfél éves a kisebbem sajnos visszaszoktam a cigire (napi olyan 5 szálat szívok) de csak KINT az erkélyen vagy udvaron bent és a gyerek közelében sose!! MOst még meg tudom csinálni hogy reggel mielőtt kelnek kávé mellé cigizek kint, aztán déli alvás időben este pedig ha kimegyek a férjem vigyáz rájuk bent.
De hogy mi lesz ha nagyobb lesz mindkettő azt nem tudom:) mert bent nem hagyom őket felügyelet nélkül egy cigi erejéig se.
Gondolom akkor majd leszokok, vagy már dolgozni fogok:)
A lényeg hogy nem gyújtok rá a gyerek mellett.
8. vagyok. Nagy hülyeséget írtam?
Ezek szerint látszik, hogy tényleg nem vagyok dohányos.
Ha rámegy a gyerekre, akkor engem is felháborítana. Meg az is, amikor valaki a lakásban dohányzik és az összes ruha, meg bútor átveszi a szagát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!