Tudnátok olyan babakocsit ajánlani ami 3 éves korig jó?
Ha születéstől szeretnéd, akkor a Peg-Perego Uno-t ajánlom.
Ha 6 hónapos kortól, akkor a legtöbb sportkocsi már jó lesz, nekünk a Chicco Ponee vált be (5,5 kg, de sajnos már nem gyártják).
nekem Graco Ultima (TS-) vlt, 2 éves és 3 hónapos votl, amikor eldtam, de még szerintem most is simán beleféren, pedig már 2 évesen 14 kg és 91 cm-e volt a "kis"lányom
Szia!
Nekünk ilyen van és 20 kilóig jó. Mi szeretjük, könnyű irányítani, a kicsinek kényelmes. 11 hós a fiam most.
Nekünk ilyen van, 20 kg-ig ajánlják. Nagyon meg vagyok vele elégedve, kisfiam imádja, nagyon jól kilát belőle, aludni is tud benne kényelmesen, könnyű és kicsire csukódik, kis csomagtartóba (Splash) simán befér a többi cuccal is. Szuper könnyen, még egy kézzel is simán irányítható. Ami hátránya lehet, a kicsi bevásárló kosár (nálam nem volt szempont, mert így is elfér a gyerkőc csererucija, a lábzsák, és még egy-két játék is, bevásárlást úgyis kocsival intézzük). Jah, és a kinézetéért egyenesen odavagyok. ;D
a speedit ajánlom, nagyon széles ülőfelülete van.
Nekünk egyébként pierre cardin ps 637 volt, nem egy gyakori kocsi, új ára is 20 alatt van valamivel. Tök kényelmes volt, szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!