Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 napra biztam az anyumékra a...

1 napra biztam az anyumékra a picinkomat, de egésznap etette öt, ja és este tök forró vizbe fürdették. Ezzel sokat árthattak neki?

Figyelt kérdés
22 honapos,egésznap céklával tömte öt,na meg persze fött étel ,nasi stb.de savanyuságnak eltett céklával.ez nembaj?
2011. nov. 11. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

az én kislányom meg a hideg vizet szereti, én tuti nem fürdenék olyan hidegben mint ő, a melegebbnél ordit hogy forró...

él még a picinkod?

2011. nov. 11. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

21:22 az én fiam is 41 fokosban fürdik akkor száll ki mikor a másik szülő bele rakná 36-37 fokosba:)A mai napig hőmérővel kell neki mérnem mert ha nem rakom bele akkor üvölt olyan mintha nem hinné el.

Kérdésedre is válaszoljak:)):nem árthatott neki,de írd le légyszives hogy hogy zajlik nálatok egy nap mert így mindenki butuskának hisz hogy most mi bajod ezzel.Savanyű uborkát 1 éves kora óta eszik a fiam most 2,5 éves semmi baja.Nem kell annyira ragaszkodni mindenhez.Főtt étel??ezt én sem értem hogy mi a hiba benne.Még ha kétszer kapott is.

Nasi??Te nem szoktál adni neki???Kicsit lazítsál nyugi fel fog nőni az a gyerek ha nem csak köles golyót meg mit tudom én milyen "trendi" egészségmániás kaják vannak.Sose vettem neki baba kekszet kapta a háztartásit meg a babapiskótát.Tejet,tojást 11 hósan.előtte is kapott kenyeret ott kiderült volna már az allergia.

2011. nov. 11. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz.
2011. nov. 12. 00:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azért megköszönted Anyukádnak, hogy vigyázott a gyerekedre?? Azonkívül, hogy csak a rosszat keresed minden tettében. :(
2011. nov. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!