1 napra biztam az anyumékra a picinkomat, de egésznap etette öt, ja és este tök forró vizbe fürdették. Ezzel sokat árthattak neki?
az én kislányom meg a hideg vizet szereti, én tuti nem fürdenék olyan hidegben mint ő, a melegebbnél ordit hogy forró...
él még a picinkod?
21:22 az én fiam is 41 fokosban fürdik akkor száll ki mikor a másik szülő bele rakná 36-37 fokosba:)A mai napig hőmérővel kell neki mérnem mert ha nem rakom bele akkor üvölt olyan mintha nem hinné el.
Kérdésedre is válaszoljak:)):nem árthatott neki,de írd le légyszives hogy hogy zajlik nálatok egy nap mert így mindenki butuskának hisz hogy most mi bajod ezzel.Savanyű uborkát 1 éves kora óta eszik a fiam most 2,5 éves semmi baja.Nem kell annyira ragaszkodni mindenhez.Főtt étel??ezt én sem értem hogy mi a hiba benne.Még ha kétszer kapott is.
Nasi??Te nem szoktál adni neki???Kicsit lazítsál nyugi fel fog nőni az a gyerek ha nem csak köles golyót meg mit tudom én milyen "trendi" egészségmániás kaják vannak.Sose vettem neki baba kekszet kapta a háztartásit meg a babapiskótát.Tejet,tojást 11 hósan.előtte is kapott kenyeret ott kiderült volna már az allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!