1 napra biztam az anyumékra a picinkomat, de egésznap etette öt, ja és este tök forró vizbe fürdették. Ezzel sokat árthattak neki?
Nem,semmi baja nem lesz.
22 hónaposan már bőven ehet ilyeneket.Gondolj bele,veled is ezt csinálta:)
Most itt egy kisgyermekről van szó? Szerintem túl fogja élni, de hát te is láthatod rajta, hogy jól van-e.
A cékla amúgy nagyon egészséges zöldség, biztosan csak annyit evett, amennyi jól esett neki. Egy gyermek még tudja, hogy mi az elég. A víz csak nem forrázta le, nincsenek rajta égési sérülések, hólyagok? Gondolom, hogy nincs, téged is csak felneveltek egészségben.
Az én lányom úgy 1 éves kora óta eszik savanyúságot. Egyszer megkóstolta és függő lett. Jelentem jól van, semmi baja, makk egészséges 3,5 éves nagylány.
A főtt étellel nem tudom mi a baj, Ti nem azt esztek?
Nasi: 1 naptól nem dől össze a világ, még akkor sem, ha megvett egy egész tábla csokit!
A nagymamák már csak ilyenek. Az én anyum is szereti elkényeztetni az unokáját, de hát ez a nagymamák feladata, persze bizonyos keretek között. Szerintem ha nagyon ne tetszett, mond meg anyukádnak, hogy mit csináljon másképp, ha legközelebb rábízod a csemetét, hisz szóból ért az ember. Nálunk bejött, bár néha szabályt szegnek a nagyszülők, emiatt nem fogok fejjel a falnak menni.
Nem kell annyira agyonfélteni a gyerkőcöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!