Mikor fürdettek/fektettek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 18:55
1/10 anonim válasza:
17 hónapos a fiam, fél 8-kor engedjük a vizet, addig a fiúk elpakolnak, fürdés, tejivás, és legkésőbb negyed 9-kor alvás.
Amíg kisebb volt, és többször aludt nappal, később is feküdt.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igen, azt nem írtam, hogy 2 hónapos a babánk és nem tudom mikor lenne optimális a fektetés.
2011. máj. 18. 19:05
3/10 anonim válasza:
Két hónapos korában még pont egy órával voltunk később, fél 10-re végeztünk szopival, mindennel. Ő akkor egyszer kelt enni éjjel.
4/10 anonim válasza:
Megint én vagyok, megmondom őszintén nekem az volt a szempont, hogy reggel ne kelljen fél 6-6 körül kelni, így inkább a kicsit későbbi fektetést választottam. A kórházban is 8-fél 9 körül fürdették, így neki nem volt olyan nagy váltás.
5/10 anonim válasza:
7-kor fürdettük születése óta, most 11 hósan fél8-kor fürdik, így 8-tól alszik.
6/10 anonim válasza:
fél 6kor fürdik,6-kor elővacsizik,fél 7től nyűglődik,7kor totálkáros,megkapja a tápszerét és szunyál...(11 hónapos)
7/10 anonim válasza:
Mindkét gyerekem 2 -3 hónaposan is olyan 8-félkor legkésőbb ágyban volt, egész egyszerűen azért mert ha később fektettem akkor IS ugyanakkor és ugyanannyiszor ébredtek éjjel, viszont még "cserébe" az este is egy merő nyűglődés volt úgy 10ig.
Most az egyik 4 éves a másik 2 , télen este 7kor van fürdés 8ig felöltözünk, tejivás, mese, 8kor alszik mindkettő.
Így nyáron fél8-8kor kezdünk csak fürdeni.
8/10 anonim válasza:
3,5 hónaposak vagyunk, az első naptól kezdve 8-kor fürdünk, utána vacsi és már durmolunk is.
9/10 anonim válasza:
2 hónaposan este fél 10-kor fürdettünk, majd evett és kb. 10-től aludt hajnal 3-4-ig. majd a hajnali ébredés kitolódott reggelre, az esti fürdés pedig előbbre került, mert nappal így jött ki az alvás, az evés, álmosság...stb. most 16 hós és fél8-8 között fürdik, fél9-9 között alszik reggel 7-8-ig...kivéve amikor nem:-))))
10/10 anonim válasza:
Eleinte fél 9 körül fürdettünk, ez most már visszament fél 8-8-ra. Utána vacsi, és általában fél 9-9 között szokott elaludni. Néha előfordul, hogy nyűgös, akkor kicsit később. És alszik kb. 6-fél 7-ig. 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!