Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye azért a többség nem veri...

Ugye azért a többség nem veri itt a babáját?

Figyelt kérdés

Ahogy itt látom, aki le meri írni, hogy nem fenekeli az egyéves gyerekét, az már 0%-ra le van pontozva. Miért? Ez azt jelenti, hogy egy-két kivételtől eltekintve ide csupa olyan nő jár, aki léleknyugalommal üti a csecsemőkorból éppen hogy kinőtt gyereket - és nem is azért, hogy az megtanulja, hogy bizonyos dolgokat nem szabad, hanem azért, mert ezzel kívánja felépíteni a saját tekintélyét?

Anyukák, könyörgöm, itt totyogó, beszélni nem tudó, gyakran még anyatejes babákról beszélünk! Tényleg így tanul meg tisztelni bennünket? Hogy ütjük? Ha titeket megver valaki, azt onnantól tisztelitek? Vagy annyi az egész, hogy "Engem is vertek, miért ne verhetném én is a sajátomat?"

Igazából nem is azon húznám fel magamat, ha egy-két ilyen, hanem azon, hogy azok vannak a sárga földig lepontozva, akik szerint nem kell fenekelni egy kisbabát. Vagy rosszul látom? És csak arról van szó, hogy a legtöbben már alapból meg sem nyitják ezeket a kérdéseket? Nyugtassatok meg, ugye erről van szó?

Hogy lássátok, melyik kérdés verte ki a biztosítékot, íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Nem feltétlenül a hozzászólások, hanem a százalékok, amik mutatják, hogy kivel értenek többen egyet. És én sem vagyok szent, sajnos én is csaptam már többször a gyerekem kezére, de nem hiszem, hogy ettől tanul meg tisztelni. Sőt. :(

2011. nov. 11. 13:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

hát nálam meg ez verte ki a biztosítékot első válaszadó idézem:Nem egy kisbabát,de egy értetlen rosszindulatú kétévest ajánlatos"

mi az hogy rosszindulatú???egy kisgyerek??mi az hogy ajánlatos???úristen!!!!

nekem a fiam 6 hónapos így érdemben nem tudok válaszolni nem vagyok látnok,hogy tudjam hogy fog majd viselkedni biztos lesznek nálam is pillanatok,hogy elszáll az agyam de akkor 3 ig fogok számolni nem valószínű hogy bántom a saját gyerekem!!!már most is vannak dolgai amivel kiakaszt pedig még nagyon pici de eszebe nem jut akár kiabálni vele!

2011. nov. 11. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem attól fogja megtanulni, hogy nem szabad, ha valaki ráüt, megveri. Abból azt fogja tanulni, hogy ha rosszat csinál, akkor kikap, de nem fogja attól még tudni, hogy miért nem szabad a konnektorba nyúlni. Nyilván egy 2-3 éves gyerek nem is értené meg, de később 8-10 éves korában sem azért fog valamit "nem csinálni" mert tudja, hogy mi lenne a következménye, hanem mert azt nevelték bele, hogy ha rossz, kikap! Lehet szava valakinek egy gyerek fölött verés nélkül is, csak meg kell találni a megfelelő módot, hogy megértse. El kell neki magyarázni, és meg kell büntetni, pl sarokba állítani!
2011. nov. 11. 16:22
 23/24 anonim ***** válasza:

én még egy 4évest sem ütnék meg, nemhogy 14 hónaposomat...minket vert édesanyám, ezért buta embernek tartom,mert ilyen szegény volt az eszköztára a gyerekneveléshez.

kislányom amint elkezdett felállni és elérte a kisasztalon levő Tvt folyton mikapcsolta meg a gombokat nyomogatta, a képernyőt ütögette. apa sokszor rászólt, én is, de nem használt ezért máshova tettük a TVt. ahol nem éri el. hisz nem az ő hibája hogy kiváncsi és érdekesnek találja akapcsolgatást, viszont az az én dolgom hogy vigyázzak a tvre igy találtam megoldást. és még sok mindennel igy voltam, szinte átrendeztem a lakást hogy neki jó legyen, bababarát legyen és ne kelljen egész nap azt hallania hogy nemszabad! én próbálom elkerülni az olyan helyzeteket amik ahhoz vezetnének hogy durváskodni kelljen.

2011. nov. 11. 21:48
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

hát nálam meg ez verte ki a biztosítékot első válaszadó idézem:Nem egy kisbabát,de egy értetlen rosszindulatú kétévest ajánlatos"

mi az hogy rosszindulatú???egy kisgyerek??mi az hogy ajánlatos???úristen!!!!

nekem a fiam 6 hónapos így érdemben nem tudok válaszolni nem vagyok látnok,hogy tudjam hogy fog majd viselkedni biztos lesznek nálam is pillanatok,hogy elszáll az agyam de akkor 3 ig fogok számolni nem valószínű hogy bántom a saját gyerekem!!!már most is vannak dolgai amivel kiakaszt pedig még nagyon pici de eszebe nem jut akár kiabálni vele!

Tényleg nem tudtál érdemben válaszolni.

És akkora álszent nő vagytok,mint a ház. HA sikerült kibekkelni az első 2-3 évet anélkül,hogy egyszer is kezet emelnetek a gyereketekre,akkor ti olyan nagyon elfogultak vagytok velük,hogy fel sem tűnik nektek,hogy rosszul viselkedik.Ilyen gyerekek nincsenek,csak a mesében. Vagy be vagytok nyomva?

2011. nov. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!