Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, aki nem altatja hason a...

Van, aki nem altatja hason a babáját?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
van. nincs légzésfigyelő többekközött ezért sem.
2011. okt. 12. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányom 3 hónapos koráig nem volt hajlandó hasalni, utálta, így altatni sem tudtam hason, mert akkor nem aludt el.

3 hónapos korától már lehetett hason altatni, illetve amikor már forgolódott magától, akkor már ő döntötte el hogyan alszik.

Miért kérdezed? Nem minden baba alszik hason, nem is kötelező őket így altatni.

Ha napközben hason van, és úgy próbálkozik mozogni, akkor jobban erősödik, de mint pl. lányomnál is, előfordul, hogy utálnak hason feküdni, és idő kell nekik amíg megérnek rá.

2011. okt. 12. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor aludt hason, ha a mellkasomon aludt el. Iiiimádtam ahogy ott szuszogott rajtam. :-) Nem mertem hason altatni (első gyerek, nem vettünk légzésfigyelőt, velünk aludt). Most már 14 hónapos.
2011. okt. 12. 09:35
 4/6 Disi ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet, mint az utolsónál. Most már hogy meg tudja tartani egy kicsit a fejét, hajlandó hason lenni, de nem alszik el. Emiatt én sosem aggódtam. Minden nap hasra fordítom, de csak azért, hogy erősödjön a nyaka, tehát tornázunk. És néha már magától is hasra fordul.
2011. okt. 12. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
a fiam mindig utált hason aludni, vagy háton vagy oldalt fektettem - oldalt legtöbbször, hogy ha bukik esetleg, ne nyelje vissza
2011. okt. 12. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem altattuk sosem hason, en is tudtam, de a gyerekorvosunk is mondta, hogy inkabb ne altassuk hason, meg legzesfigyelovel sem. Most 8 honaposan magatol szokott neha hasra fordulni alvas kozben.
2011. okt. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!