Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki-hogyan altatja 1 hónapos...

Ki-hogyan altatja 1 hónapos babáját?

Figyelt kérdés
És van meghatározott időpont,vagy amikor úgy látjátok,hogy álmos, lerakjátok?
2011. márc. 21. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
nap közben figyeltem mikor álmosodik ,ekkor még nem igazéán volt napirendünk, de kb evés után 1 órával aludt be mindíg ha jól meléxem (3 óránként evett), este pedig mindíg 8körül csak betettem, ha nem is aludt, ha sírt (mellette voltam). de ennek köszönhetően ha ma is berakom az ágyába, akár nappal, akár így este 8kor, tudja már h aludni kell és szépen elalszik csendben. nem kell altatni, nincs esti hiszti... 9hós múlt
2011. márc. 21. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt tejem és fontosnak tartottam a testi kontaktust ezért kajcsi után odafeküdtem mellé és összebújtunk és így aludt el, ez így megy a mai napig. Most 10 hónapos. Elalszik Apával is de ha kell egyedül is megy. Biztonságot nyújt neki hogy ott vagyok vele és nekem is jó. Van hogy elalszom mellette és együtt ébredünk és rám mosolyog. Imádom.
2011. márc. 21. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk pelusozás, evés, büfi, közben bealudt a mellkasomon, aztán beraktam az ágyába, aludt tovább, aztán kicsit ébren volt és kezdődöt előről az egész. Nekünk soha nem aludt el, ha leraktuk. Vagy kézben sétálgatva, vagy babakocsiba, illetve autóban. MOst 14 hós. Este melléfekszem, már nem cipelgetem és így alszik el, nappal viszont ha nem babakocsiban, akkor cipelgetjük, hogy aludjon el.
2011. márc. 21. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam szerdán lesz 5 hetes! Nálunk úgy működik: eszik, büfizik és egyből elalszik a vállamon, berakom az ágyba és 2,5-3 órára rá(van hogy 4) felébred akkor megint kajcsi...!! Ha esetleg nem aludna el mert nyűgös akkor kicsit beszélgetünk :) cumit adok neki és bealszik, vagy ha nyugodt akkor még ébren berakom a kiságyba és kis idő múlva magátol elalszik!!
2011. márc. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!