Ki hogyan altatja el az 5-6 hónapos babáját?
lehet amiatt. az én babám is 6 hós. kb. másfél hónapja kezdte, hogy csak kézben alszik el. engem nem zavart, legrosszabb esetben is 20 perc múlva aludt, akkor betettema kiságyba és nem volt gond, aludt tovább. viszont kb. 2 hete az én kezemből is kifeszíti magát a babám, ahogy te is írod. ezért most azt csinálom, hogy kézbeveszem, pár percig ringatom, elnyugszik és berakomébren a kiságyba, ott pedig 5-10 perc alatt elalszik.
nem hiszem, hogy sokat tudtam segíteni ezzel, én így csinálom. mindig a fiam figyelem és alkalmazkodom az igényeihez. sosem hagytam én sem sírni.
ha belekezdesz egy módszerbe, akkor tarts ki mellette!!!
nagyon nehezet válaszottál(felveszem-nyugtatom-leteszem), sok türlelem és macera.
A lányom cicn alszik mindig!Ha jön a foga akkor képes napokig megint csak cicizni,demmi mást nem enni!Ugyebár a cici fájdalomcsillapító is!Én mindig onnan tudtam hogy jön a foga,hogy egész nap cicizni akart!
Amúgy próbáld ki a chamomillát (homeós bogyó) nálunk az a legjobb alvásra is!He fogzik akkor is szinte csak alvás előtt kapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!