Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tervezett volt a babátok vagy...

Tervezett volt a babátok vagy csak "úgy besikerült"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 15:04
1 2 3
 21/30 Manió ***** válasza:
87%
Mi is terveztük. Januárban abba hagytam a gyógyszer szedését, májusba teherbe estem, és január 22.-én kibújt az én kis Angyalkám!Életünk értelme, szemünk fénye!
2009. máj. 8. 16:44
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
A mi kisfiunk is tervezett bébi. 12 évig csak beszéltünk róla és terveztük. Aztán abbahagytam a gyógyszert, és elsőre összejött. Most 7,5 hónapos gyönyörű kis kukacos csoda.
2009. máj. 8. 16:45
 23/30 anonim ***** válasza:
91%

34 éves koromig húztam-halasztottam, mindig elmagyaráztam magamnak,meg az anyámnak,meg a munkatársnőimnek, meg .... hogy ejj ráérünk arra még!

( Pedig anyagilag, emberileg megengedhettem volna magamnak!)

Aztán derült égből minimanó: besikeredett.

Kicsit ledöbbentem, hogy hogyan tovább (olyan karrierista liba voltam), de eszem ágában sem volt elvetetni.

Tudjátok mit? Én egy kötözni való bolond vagyok, amiért hamarébb nem vállaltam be egy ilyen picikét. Ez a világ legeslegjobb dolga, ami az ember lányával megtörténhet, hogy anya lesz belőle.

2009. máj. 8. 17:32
 24/30 anonim ***** válasza:
85%

Véletlenre bízva tervezett. A sorsra bíztuk mikor jön, nem szedtem gyógyszert tovább, mondván, hogy jöjjön, amikor jönni akar.

Most 6 hónapos.

2009. máj. 8. 18:47
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Tervezett volt, olyannyira, hogy azt is tudom, mikor fogant: október 2-án és tavaly júniusban meg is érkezett! Édes kisfiam most majdnem egy éves, és már tervezzük a kistesót is, mert anyának lenni annyira jóóóóó! :)
2009. máj. 8. 18:55
 26/30 anonim ***** válasza:
88%
Tervezett, elsőre sikerült :)
2009. máj. 8. 19:38
 27/30 anonim ***** válasza:
88%
Tervezett elsőre sikerült, abbahagytam a gyógyszert és 2 hét mulva terhes lettem.Most 8,5 hós
2009. máj. 8. 20:11
 28/30 anonim ***** válasza:
88%

Besikerült. :) Nem bántuk.

6 hós már.

2009. máj. 8. 20:14
 29/30 anonim ***** válasza:
88%
Terveztük, szerencsére 3 hónap után sikerült! Most 10 hónapos a lányom! És már lassan tervezzük a tesót! :) Remélem ő is ilyen hamar, vagy még hamarabb jön!
2009. máj. 8. 20:41
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk "becsúszott", 6 hónapja voltunk akkor együtt, most már 2 és fél éves és a kistesója is útban van, ő is véletlen :)

Bár tény, hogy fogamzásgátlót nem szedtem, de tudatosan egyiket sem terveztük, csak így alakult és nagyon örülünk nekik (most már) :)

2009. máj. 15. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!