Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tervezett volt a babátok vagy...

Tervezett volt a babátok vagy csak "úgy besikerült"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 15:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk tervezett volt! 2007 szeptemberében volt az eküvőnk.Utána már nem szedtem a gyógyszert...2008 februárban terhes lettem és novemberben szültem.Már 6 hónapos a lányom!
2009. máj. 8. 15:06
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
nekunk úgy mondanám, tervezett véletlen. az eskuvo utáni 2. évre terveztuk, de bennem már úgy motoszkált a gondolat. aztán pár honap után úgy dontottunk, hogy ha akar, jojjon, szoval nem tettunk ellene, de nem is volt kimondott "babaprojekt", 10 honappal az eskuvo után fogant meg a kicsi. és nagyon orulok, hogy így lett:)
2009. máj. 8. 15:09
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
24 éves vagyok. terveztük a babát. tavaly májusban házasodtunk össze főleg emiatt, júniusban sikerült is a baba, most született márciusban. :) jövőre kistestvért tervezünk, rá két évre meg még egyet :)
2009. máj. 8. 15:10
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Tervezett.Azt mondtuk,h akkor mostantól jöhet,és mindkét alkalommal a következő hónapban megfogant a baba.
2009. máj. 8. 15:11
 5/30 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk "úgy besikerült" ahogy te írtad.

Nagyon-nagyon imádjuk és, hálát adok a jó Istennek hogy így történt:)

2009. máj. 8. 15:13
 6/30 anonim ***** válasza:
87%
Mi is terveztük és 5 hónap próbálkozás után sikerült.
2009. máj. 8. 15:16
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Az elsőt terveztük, csak 1-2 évvel későbbre. A másodikat már komolyan terveztük, de 2 évvel később jött. A harmadikat is terveztük és hihetetlen, de akkor jött, amikor szerettük volna.
2009. máj. 8. 15:18
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Tervezett "nahát" volt nálunk is :)

Akartunk már babót, és voltak napok, amikor nem volt védelem. De naptármódszer alapján számoltam... igen ám , csak késett abban a hónapban a a peteérésem..., de nem is bántuk, sőőőt :))

37 hetes ksimami :)

2009. máj. 8. 15:23
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Az első becsúszott volt, a másodikat terveztük, azonnal összejött, a harmadik becsúszott, mindhárom a szemünk fénye! Viszont én elköttettem magam az utolsó után. Többet nem tudnánk bevállalni és így hormonokkal sem kell tömnöm magam. Most szabadok vagyunk! :)
2009. máj. 8. 15:26
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
Az első babánk "besikerült", gyógyszer mellett lettem terhes. Ennek ellenére nagyon örültünk Neki. A második babát már terveztük, de csak 1 év után jött össze.
2009. máj. 8. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!