Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tervezett volt a babátok vagy...

Tervezett volt a babátok vagy csak "úgy besikerült"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 15:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk igazi meglepetés volt!:) Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, 5 hónaposan volt az esküvőnk. Most 3 hónaposak vagyunk.
2009. máj. 8. 15:31
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
félig tervezett, félig besikerült. 2007. nov. 1-től szerettünk volna próbálkozni (költözés miatt nem előbb), aztán előtte pár nappal elmentünk egy hosszú hétvégére, és úgy döntöttünk, már nem védekezünk. Rögtön összejött a picur:)
2009. máj. 8. 15:37
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
3 van, egyiket sem terveztük, rábíztuk a sorsra, az életre, imádjuk őket:D
2009. máj. 8. 15:38
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
Terveztük:) 3. próbálkozásra össze is jött, most itt szuszog mögöttem:) 3 hónapos a pasim:)
2009. máj. 8. 15:48
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Imádom, de sajnos tervezett... 5 év után sikerült a 3. lombik. Most egy éves, és már "tervezzük" a tesót :)
2009. máj. 8. 15:50
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Az esküvőnk előtt 3.5 évvel adtuk le a rendelést a gólyának. Eljött a Nagy Nap, kimondtam az igent és összeestem. Sajnos nem emlékszem az esküvőnek arra a részére, hogy "házastársaknak nyilvánítalak benneteket". De ez csupán addig zavart, amíg 2 nap múlva meg nem tudtam, hogy állapotos vagyok. Ennél szebb nászajándékot nem is kaphattunk volna!!! A kisfiam 5 hete született /április 1.-én :) /.

2009. máj. 8. 15:58
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Tervezett volt. 33 évesek vagyunk, és 10 éves házasok. 15 éve vagyunk együtt. 2007-ben elmentünk nyaralni és azt mondtam mire hazajövünk már várandós leszek! Így is lett. júliús 28-án megfogant és 2008 április 29-én pontosan a kiírt napon szültem meg a csodálatos kislányunkat. És azóta minden pillanat boldogság! A legszebb dolog az anyaság. Mindegy hogy tervezett vagy nem, a lényeg hogy van kisbabánk! Üdv.

2009. máj. 8. 16:07
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a doki vért vett, azért mentem mert a rohadt gyógyszer miatt már három hónapja nem menstruáltam. A vérvétel megállapitotta, hogy teljesen leállt a peteérésem. A gyógyszert kidobtam a kukába és vártam a menzeszt. Aztán mikor már ujabb két hónap eltelt és még nem véreztem, vettem egy tesztet. Gondoltam, mielőtt elmegyek egy komolyabb szakemberhez a " peteérés hiánya"miatt, kizárom a terhességet...hát nem két csíkos lett a teszt? A párom épp motorozott, telefonon mondtam meg , hogy pozitiv lett a teszt, szerintem majd leszédült róla:) mikor a doki is megerősítette, akkor már sirdogált az örömtől, én csak vigyorogtam. Na ennyit arról, hogy nem volt érett petém. :) most hathós a kiskrapek
2009. máj. 8. 16:12
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
2007 nyarán volt az esküvőnk és 3.5hónappal később várandos lettem.Terveztünk,próbálkoztunk és elsőre sikerült...:-D Most 8.5hónapos a kis Csodám.
2009. máj. 8. 16:15
 20/30 anonim ***** válasza:
87%
Én a "besikerült" helyett azt szoktam mondani,hogy szerelemgyerek. :) 7 hónapos múlt a drágám.
2009. máj. 8. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!