Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális hogy 11...

Szerintetek normális hogy 11 hónapos kislány csak 6 kg?

Figyelt kérdés
A keresztlányomról van szó, 6 hónapos korától nem fejlődött semmit s most a súlya is kezd visszaesni. Nagyon sajnálom. Külföldön lakunk itt nincsenek védőnők akik legalább tanácsot adnának. Van amikor eszik egy pár falatot s van amikor nagyon rosszul. 3 kg. volt a születési súlya. Szerintetek valami baja van, vagy csak rosszul fejlődik. Az én lányom 3 hónaposan volt ekkora. Szeretnék valahogy segíteni de nem tudom hogyan, minden nap látom de nem tehetek semmit most már az anyja is felfogta hogy valami nem lehet rendbe, most kezd ülni egyedül ennyi amit csinál. Valaki volt még így?
2011. nov. 6. 11:23
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Gyomrával minden rendbe, a többi eredmény ezután.
2011. nov. 16. 19:00
 42/46 anonim ***** válasza:
várjuk a fejleményeket!!!!!
2011. nov. 16. 20:26
 43/46 anonim ***** válasza:
Hál' Isten! Reméljük, a többi eredménnyel sem lesz nagy baj!
2011. nov. 17. 15:24
 44/46 A kérdező kommentje:
Minden eredmény nagyjából rendbe, vitaminokat írtak fel s a májára valami szirupot mert azzal van gond de nem vészes. Még a széklet nincs kész. Írom idővel a fejleményeket.
2011. nov. 20. 21:29
 45/46 anonim ***** válasza:
Várjuk...de örülök,hogy minden oké eddig...
2011. nov. 21. 08:03
 46/46 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! Várom én is a fejleményeket még! :)
2011. nov. 21. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!