Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális hogy 11...

Szerintetek normális hogy 11 hónapos kislány csak 6 kg?

Figyelt kérdés
A keresztlányomról van szó, 6 hónapos korától nem fejlődött semmit s most a súlya is kezd visszaesni. Nagyon sajnálom. Külföldön lakunk itt nincsenek védőnők akik legalább tanácsot adnának. Van amikor eszik egy pár falatot s van amikor nagyon rosszul. 3 kg. volt a születési súlya. Szerintetek valami baja van, vagy csak rosszul fejlődik. Az én lányom 3 hónaposan volt ekkora. Szeretnék valahogy segíteni de nem tudom hogyan, minden nap látom de nem tehetek semmit most már az anyja is felfogta hogy valami nem lehet rendbe, most kezd ülni egyedül ennyi amit csinál. Valaki volt még így?
2011. nov. 6. 11:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mit mondott a doki!
2011. nov. 7. 08:08
 22/46 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek el tápot írtak és annyi... hát szerintem ez nem megoldás.
2011. nov. 7. 12:30
 23/46 anonim ***** válasza:
Valamilyen vitamint nem ad neki az anyukája?Lehet hogy az is javítana az étvágyán.
2011. nov. 7. 12:33
 24/46 anonim ***** válasza:

Ne hagyjátok annyiban a dolgot!

Oké, hogy tápszert írt - bár szerintem nem ez a megoldás -, de más "baj" is lehet a háttérben! Valami komolyabb kivizsgálás nem ártana!

2011. nov. 7. 13:28
 25/46 A kérdező kommentje:
Nem eszi már a tápszert sem... Nem tudom mi lesz vele...
2011. nov. 7. 20:26
 26/46 anonim ***** válasza:
Annak a babának valami nagyon nagy baja van!!!!!!És ne haragudj meg kedves Kérdező,de szégyen és gyalázat,hogy az anyja ezt nem veszi komolyan:(((Az ilyentől el kellene venni a gyereket!!!Az orvostól meg a diplomát,aki csak tápszert ír egy 1 éves 6!!!kilós gyereknek.
2011. nov. 7. 20:40
 27/46 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom már rég, egyfolytában az eszembe van kicsi manoka. Most bánja hogy nem hallgatott rám mert én rég mondogatom keményen a dolgokat. Az én lányom 15 hónapos ő is latja hogy hogy fejlődött mind a kettő. Hát van különbség. Ő mindig azt mondta azért sír mert hasfájós én mondtam hogy éhes. Már az első percen nem volt jó a táplálkozás s most tönkre van menve a gyomra teljesen szerintem azért nem eszik. Mit tehetnék nem tudom...
2011. nov. 7. 21:03
 28/46 A kérdező kommentje:
Itt már alul-táplálásról beszélünk?
2011. nov. 7. 21:55
 29/46 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ez már erősen alultáplálás... :(
2011. nov. 7. 21:59
 30/46 anonim ***** válasza:

Ne hagyd békén az anyukát!!!

Fogd a gyereket, az anyját, és menjetek normális dokihoz, kórházba, ahol kivizsgálják!!!

Mire vártok még? Ha az anyja ilyen hülye (ne haragudj, de nem tudok rá mit írni), akkor vedd a kezedbe Te az irányítást a pici érdekében!!!

Istenem! Csak ne legyen nagy baja!

2011. nov. 7. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!