Szerintetek normális hogy 11 hónapos kislány csak 6 kg?
Figyelt kérdés
A keresztlányomról van szó, 6 hónapos korától nem fejlődött semmit s most a súlya is kezd visszaesni. Nagyon sajnálom. Külföldön lakunk itt nincsenek védőnők akik legalább tanácsot adnának. Van amikor eszik egy pár falatot s van amikor nagyon rosszul. 3 kg. volt a születési súlya. Szerintetek valami baja van, vagy csak rosszul fejlődik. Az én lányom 3 hónaposan volt ekkora. Szeretnék valahogy segíteni de nem tudom hogyan, minden nap látom de nem tehetek semmit most már az anyja is felfogta hogy valami nem lehet rendbe, most kezd ülni egyedül ennyi amit csinál. Valaki volt még így?2011. nov. 6. 11:23
11/46 anonim válasza:
Ez nagyon durva...ott valami nagy gáz van!
12/46 anonim válasza:
Nem normális dolog. Azonnal vigyétek orvoshoz!
Nem is kellett volna eddig várni!
Szegényke... Az, hogy eddig nem ült, szerintem még csak a kisebb baj. De hogy alig hízott, ill. alig eszik, ez már nagyobb gond.
13/46 anonim válasza:
Azonnal vigyétek orvoshoz, mielőtt nagyobb baj lesz!!Annak a gyereknek valami baja lehet és valószínüleg szenved is tőle..
14/46 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak nem úgy van hogy az én gyerekem s megfogom s elviszem. Én eddig már rég elvittem volna. Ma beszélgettünk s remélem holnap megy vele dokihoz. Ma sem evett egyebet csak 2 kocka sajtot és egy falat kenyeret plusz cici.
2011. nov. 6. 15:20
16/46 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt evett egy keveset de pár hete azt sem. Mindenből egy két falatot s az van, hogy már esik vissza a súlya és most láttam hogy a kutacsa is be van esve. Szomszédok vagyunk együtt nőnek a gyerekek s latom nap mint nap s nem lehet nem észrevenni azt hogy hónapok óta nem nőtt semmit, és most panaszkodik hogy hetek óta már nem hajlandó enni semmit ami szilárd kaja-
2011. nov. 6. 15:25
17/46 anonim válasza:
Ha a kutacsa be van esve, akkor valószínűleg folyadékot sem kap rendesen, minél előbb vigyék orvoshoz!!!
18/46 anonim válasza:
Istenem, milyen lehet az édesanyja... :-(
19/46 A kérdező kommentje:
Félek valami baja lesz!
2011. nov. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!