Nem akadtok ki ezen?
bocsi de írnom kell egy ellenpáldát is:
a párom lesegített a buszról babakocsit, a drága anyuka meg nekiállt a párommal flörtölni kilógó csöcsökkel....
Kedves kérdező!
Nekem a nyuszika és az ásó esete jutott eszembe az utolsó hozzászólásodról. Mikor a nyuszika kölcsön akarja kérni az ásót a vakondtól, de út közben elkezdi felspanolni magát, hogy úgysem fogja odaadni a vakond és mire odaér csak annyit mond, hogy: b*szd meg az ásódat vakond!
Szóval ilyen alapon senki sem lenne kedves senkivel, mert úgyis bunkók lesznek.:)
Ha én a párommal akárhova elmegyünk, szó nélkül segít a lépcsőn a babakocsikat cipelni, előre engedi a kismamákat, rászól azokra, akik egy kismama, vagy kisgyerek mellett bagózik stb. Viszont van, amikor ő is elgondolkodik és nem veszi észre, hogy éppen sír egy baba mögötte...ha ilyenkor szólna neki valaki biztosan mosolyogva előre engedné és még azt is megkockáztatom, hogy ő kérne bocsánatot a figyelmetlenségéért. Szóval nem mindenki bunkó, mindig érdemes próbálkozni!:)
11:17 vagyok.
Köszönöm kedvességeteket!
Tudjátok, 5 gyerek mellett az ember megtanul ezt-azt:) Nálunk a legnagyobb fiam meglehetősen impulzív gyerek volt kicsinek, amúgy diagnosztizált hiperaktív. Mire ez kiderült, már volt egy 1 éves és egy újszülött tesója. Hát én akkoriban tanultam meg, hogyan lehet úgy élni, hogy ne bolonduljak meg. Ha nem tanulja meg az ember pozitívan kezelni a dolgokat, az már régen rossz. Tudjátok én hogyan csináltam? Egy módja volt annak, hogy féken tartsam: folyamatosan foglalkoztatnom kellett. Hihetetlen, hogy mennyit énekeltem, mondókáztam, bohóckodtam vele, amikor valahol várni kellett. Eleinte csak az emberek mosolyogtak rajtam, aztán már én is saját magamon. A legnagyobb dícséret az volt, amikor a lánykám azt mondta nekem: "Anya, olyan jó veled menni, te olyan hülyécske vagy!"
Aztán lett még két gyerekem. A két kicsi most 2 éves és 4 hónapos. Sokszor nem boldogulok segítség nélkül, mégis bármerre el merek indulni velük, mert legyen akár Budapest, vagy a saját kis falunk, mindig megtalálom a hangot az emberekkel.
Számomra fontos elv, ha haragszol a világra, a világ is haragudni fog rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!