Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akadtok ki ezen?

Nem akadtok ki ezen?

Figyelt kérdés
Látják, hogy be van öltözve a baba, felsír, hogy melege van, de nem engednek előre a gyógyszertárban. Nekem van egy receptem, a másiknak meg 10 és üvölt a baba, de akkor sem esik le neki, hogy mi van. Ilyen bunkó embereket.
2011. okt. 27. 10:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
11:17es, olyan jókat írtál! Valószínűleg optimistábban kéne a "világhoz" állnom, de sokszor nem megy. Olyanok miatt, mint amit a kérdező is írt. (10:49es)
2011. okt. 27. 11:33
 22/40 anonim ***** válasza:
76%

bocsi de írnom kell egy ellenpáldát is:

a párom lesegített a buszról babakocsit, a drága anyuka meg nekiállt a párommal flörtölni kilógó csöcsökkel....

2011. okt. 27. 11:36
 23/40 anonim ***** válasza:
97%
a tanulság: ne segítsünk olyan anyukának, akinek kint van a "csöcse" :)
2011. okt. 27. 11:43
 24/40 anonim ***** válasza:
98%
Nem olvastam a kommenteket végig, de a válaszom: én ilyen esetben nem kiakadok, hanem levetkőztetem a gyereket, hogy ne izzadjon le. Szerintem ez azért megoldható és akkor még beteg sem lesz.
2011. okt. 27. 11:44
 25/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem olvastam végig, de a kérdezőnek üzenném: bárhova megyek (közért, bevásárló központ, ilyesmik) ahogy belépek az első dolgom levenni a gyerekről a kabátot, sapkát. Lehet, hogy neked is ezt kéne, ahelyett, hogy kiakadnál más viselkedésén.
2011. okt. 27. 11:45
 26/40 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

Nekem a nyuszika és az ásó esete jutott eszembe az utolsó hozzászólásodról. Mikor a nyuszika kölcsön akarja kérni az ásót a vakondtól, de út közben elkezdi felspanolni magát, hogy úgysem fogja odaadni a vakond és mire odaér csak annyit mond, hogy: b*szd meg az ásódat vakond!

Szóval ilyen alapon senki sem lenne kedves senkivel, mert úgyis bunkók lesznek.:)

Ha én a párommal akárhova elmegyünk, szó nélkül segít a lépcsőn a babakocsikat cipelni, előre engedi a kismamákat, rászól azokra, akik egy kismama, vagy kisgyerek mellett bagózik stb. Viszont van, amikor ő is elgondolkodik és nem veszi észre, hogy éppen sír egy baba mögötte...ha ilyenkor szólna neki valaki biztosan mosolyogva előre engedné és még azt is megkockáztatom, hogy ő kérne bocsánatot a figyelmetlenségéért. Szóval nem mindenki bunkó, mindig érdemes próbálkozni!:)

2011. okt. 27. 11:48
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

11:17 vagyok.

Köszönöm kedvességeteket!

Tudjátok, 5 gyerek mellett az ember megtanul ezt-azt:) Nálunk a legnagyobb fiam meglehetősen impulzív gyerek volt kicsinek, amúgy diagnosztizált hiperaktív. Mire ez kiderült, már volt egy 1 éves és egy újszülött tesója. Hát én akkoriban tanultam meg, hogyan lehet úgy élni, hogy ne bolonduljak meg. Ha nem tanulja meg az ember pozitívan kezelni a dolgokat, az már régen rossz. Tudjátok én hogyan csináltam? Egy módja volt annak, hogy féken tartsam: folyamatosan foglalkoztatnom kellett. Hihetetlen, hogy mennyit énekeltem, mondókáztam, bohóckodtam vele, amikor valahol várni kellett. Eleinte csak az emberek mosolyogtak rajtam, aztán már én is saját magamon. A legnagyobb dícséret az volt, amikor a lánykám azt mondta nekem: "Anya, olyan jó veled menni, te olyan hülyécske vagy!"

Aztán lett még két gyerekem. A két kicsi most 2 éves és 4 hónapos. Sokszor nem boldogulok segítség nélkül, mégis bármerre el merek indulni velük, mert legyen akár Budapest, vagy a saját kis falunk, mindig megtalálom a hangot az emberekkel.

Számomra fontos elv, ha haragszol a világra, a világ is haragudni fog rád.

2011. okt. 27. 11:51
 28/40 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ahogy már korábban is írták, ne célozgass, hogy mit szeretnél, ( gondolok itt arra, hogy a kicsidtől kérdezted, hogy nincs meleged? ) hanem valóban egyenesen kérjél. Ha én egy ilyen célozgatást hallok, azért sem fogok "észbe kapni" és előre engedni az illetőt, viszont ha konkrétan megkér valaki, hogy x dolog miatt engedjem már magam elé, akkor szivesen megteszem.
2011. okt. 27. 12:20
 29/40 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk én ha ilyet látnék, biztosan előre engedném. De kérdező, azt te honnan a fenéből tudod, hogy a sorban előtted álló embereknek nem volt-e bármi bajuk? Fáj a foga, fáj a hasa, szédül stb..... Hogy lehet ilyen esetben elvárni, hogy előre engedjen, amikor ő is örül, ha mihamarabb végez? Miért nem vetkőztetted le a babádat? Én megmondom őszintén nem is szeretem, ha előre engednek, a múltkor is előre engedtek a gyógyszertárban, még én éreztem magam kellemetlenül afelé, aki nem mondta, hogy menjek előre.
2011. okt. 27. 13:23
 30/40 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kicsit jobban fel vagy háborodva,mint az indokolt lenne.A megoldás tényleg a réteges öltözködés.Én is azonnal eveszek minden felesleget a gyerekről,ha bemegyünk valahová.Én is azok közé tartozom,aki nem várja el,hogy előre engedjék (honnan tudjam,hogy aki előttem van,nem siet -e jobban),viszont ami kiakaszt,az a következő: a múltkorában álltam sorban egy szintén terhes barátnőmmel,jókora pocakunk volt.Erre egy nő mögöttem megkér,hogy engedjük már előre (!),mert mi úgyis terhesek vagyunk,ráérünk.Hát neki szívem szeribt beleléptem volna a szájába. Vagy mikor tartom a kétéves gyerekmnek az ajtót,és más befurakszik közénk.Vagy sorban állok a bankban,megtartva a tiszte stávolságot (van is egy vonal felfesteve a gyengébbek kedvéért),erre kielőznek és beállnak az ügyetintéző ember nyakába.Mintha én viccből állnék ott.Ezeket szóvá teszem,de ez független attól,hogy gyerekem van.
2011. okt. 27. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!