Két hetes babám hányik. Dokihoz elvittük, ezen kívül még mit tudok vele csináni? Mi okozhatja?
Sokat sír,éjjel majdnem végig :S
És a szeme is csippásodik ráadásul,néha annyira,hogy teljesen összeragad.Szemcsepp nem használt eddig.
Sugárban jött ki?
Vagy úgy, hogy pl csak a ruhája lett olyan? Mert lehet h csak bukott, az ilyen piciknél még ez gyakori. Az én 3 hósomnak is a mai napig jön vissza kaja. Nekünk a sűrűbb büfiztetést javasolta az orvos.
Felírt valamit és azt mondta,ha nem javul,vigyem vissza :S
Elég bunkó volt amúgy...
mit hány vissza, mi miatt sír éjjel? vizeset hány, büdöset vagy a kaját hányja vissza? Éhes és gyomorsavat hány vagy visszöklendezi/bukja a kaját vagy bármit adsz neki, rögtön vissza is jön,akár sugárban? hízik napról napra?
Szerintem is vidd be a közeli kórházba, ha ezeket a kérdéseket nem tisztázta vele a gyerekorvos!
Nemrég olvastam,hogy amikor úgy összeragad a csipától a baba szeme,hogy összeragad,akkor ált. átkell mosni a könnycsatornákat,mert elvan záródva és nem tudja elvezetni a könnyet,így összegyűlik a baba szemzugában...
Persze nem ijesztegetni akarlak,csak eszembe jutott,hogy ez is egy tünet volt. Meg valamiért figyelni kellett hogy az arcán merre folyik le a kis könnye is a babának...-ha esetleg odakerülne a sor,hogy valaki megkérdezi,akkor tudd,hogy merre folyik.. :) (ez így lehet hogy hülyén hangzott,azért volt a mosoly jel,nem azért mert örülök a helyzetnek..!)
Majd írd meg,ha volt valami kis változás a babádnál! Szurkolok!
Esetleg egy szemorvost megkérdezhetnél telefonon,nehogy a hétvégén ne tudj kihez fordulni-az nem kerül semmibe és te is nyugodtabb leszel,ha olyat mond,vagy találtok megoldást a dologra!
Jobbulást kívánok! :)
14.55-ös vagyok.....
elég kuszálva fogalmaztam..
hogy összeragad helyett : ahogy írtad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!