Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen olcsóbb pelus vegyek?

Milyen olcsóbb pelus vegyek?

Figyelt kérdés

Kipróbáltuk a legnagyobb márkákat, de sokszor kiütésünk kapott a picur a L.-tól. A P.-pedig nem bírt ki egy éjszakát.Most a második babát várjuk és szeretnénk egy puha, vastagabb pelust találni.Ráadásul olcsóbbat.

Olyanok válaszát várnám, aki már kipróbálta P. ÉS L. márkákat és ő is váltott.

2011. okt. 25. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én a DMre esküszöm! semmi nem folyik ki, és bírja az éjszakát, most is és régebben is, pedig a fiam még éjszaka is iszik.
2011. okt. 25. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
A tesco-sból van több fajta, a ZÖLd csomagolású teljesen jó. A huggies viszont nekünk nagyon nem jött be, minden egyes alkalommal kifolyt belőle a pisi, mindig.
2011. okt. 25. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:

ami nálunk bevált, az a libero, de sajna olyan drága, hogy nem veszek :-(

A pampers active baby-től tiszta piros pötty a popsija és a pocakja a ragasztócsík magasságában :-( Ez fura, mert amíg nem jött be ez az új design, addig ezzel sem volt semmi gond. Pisit, kakit bírta mindkettő.

Most a DM-es babylove márkát használjuk, 100%-ig elégedett vagyok vele.

Huggies-ból, Lidl-s sajátmárkásból és a Pampers sleep and play (narancs színű)-ből kifolyt minden. :-(

Szóval én DM párti vagyok.

2011. okt. 25. 15:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Akkor a DM-es és a Rossmannos pelust is ki fogjuk próbálni.

Soktól hallottam, hogy a Tescos zöld is jó.

Egy próbát megér, hátha jobban jövünk ki.

2011. okt. 25. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Úgy vagyunk mint egy előző válaszoló, kislányom 17 hónapos lassan nem kell pelus és kb. 2 hónapja találtunk rá az Aldis pelenkára , én nagyon szeretten, 40 ft/db és a Pampers az utóbb időban nem bírta ki az éjszakát, na ezzel nincs ilyen gond.
2011. okt. 25. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Amik a legjobbak és használjuk rendszeresen:Tesco zöld éjszakára a legjobb,Dm-es,Rossmann-os,Lidl is nagyon jó,active baby Pampers, viszont a P Premium care az nagy csalódás.....egyáltalán nem olyan jó,mint amilyen drága.

A Huggies az olyan közepesen jó inkább a pisit bírja el,mint a kakit.

2011. okt. 25. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:

első vagyok

elfelejtettem írni a zöld tescos pelust. én akcióban szoktam venni. Dm-est meg 25-ös kuponnal és így 36Ft-nak jön ki nekem.

2011. okt. 25. 18:15
 18/19 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó!

Ti melyik méretet használjátok, hány db van benne?

2011. okt. 25. 18:35
 19/19 sandstone válasza:
Nálunk is H és P csalódás, Libero nagyon jó eddig (csak drága), bevált a DM-es Babylove, és diszkontban vettem Berni-t, az is sokáíg bírta.
2011. nov. 8. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!