Milyen olcsóbb pelus vegyek?
Kipróbáltuk a legnagyobb márkákat, de sokszor kiütésünk kapott a picur a L.-tól. A P.-pedig nem bírt ki egy éjszakát.Most a második babát várjuk és szeretnénk egy puha, vastagabb pelust találni.Ráadásul olcsóbbat.
Olyanok válaszát várnám, aki már kipróbálta P. ÉS L. márkákat és ő is váltott.
ami nálunk bevált, az a libero, de sajna olyan drága, hogy nem veszek :-(
A pampers active baby-től tiszta piros pötty a popsija és a pocakja a ragasztócsík magasságában :-( Ez fura, mert amíg nem jött be ez az új design, addig ezzel sem volt semmi gond. Pisit, kakit bírta mindkettő.
Most a DM-es babylove márkát használjuk, 100%-ig elégedett vagyok vele.
Huggies-ból, Lidl-s sajátmárkásból és a Pampers sleep and play (narancs színű)-ből kifolyt minden. :-(
Szóval én DM párti vagyok.
Köszönöm szépen! Akkor a DM-es és a Rossmannos pelust is ki fogjuk próbálni.
Soktól hallottam, hogy a Tescos zöld is jó.
Egy próbát megér, hátha jobban jövünk ki.
Amik a legjobbak és használjuk rendszeresen:Tesco zöld éjszakára a legjobb,Dm-es,Rossmann-os,Lidl is nagyon jó,active baby Pampers, viszont a P Premium care az nagy csalódás.....egyáltalán nem olyan jó,mint amilyen drága.
A Huggies az olyan közepesen jó inkább a pisit bírja el,mint a kakit.
első vagyok
elfelejtettem írni a zöld tescos pelust. én akcióban szoktam venni. Dm-est meg 25-ös kuponnal és így 36Ft-nak jön ki nekem.
Az nagyon jó!
Ti melyik méretet használjátok, hány db van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!