Milyen olcsóbb pelenkát vegyek?
Nekem a libero és a tesco-s jött be.
A dm-es nek nem gumis a dereka csak a tépőzárja így mellé mehet a pisi.
Pampers nagyon rossz mindig mellémegy minden.
A rossmannos nem jó.
Akkor inkább dm. 3-ast használunk abból még nem olyan drága a liberó sem a dm bababónusz kuponnal.
Mülleres is jó. Az nincs arra?
Hát sajnoselég drágák, de inkább veszem a liberót, mert ha mindig mellé megy, hát mosni sem könnyűés abban tökre nyugodt a kisfickó.-ráadásul unisex a pampersben elől nincs anyag, így a fiúk átpisilik.
Én a Rossman-os,Babydream pelust használom,és hátul és oldalt is gumis,nekünk nagyon bevállt hasonló mint a Liberó csak jóval olcsóbb.Mi is sokfélét kipróbáltunk,és ez meg a lila Tescós volt a favorit.Próbáld ki nyugodtan őket,ha nem jó válts másikra.
6hós kisfiú anyuja
A Mülleres vált be leginkább, de nagyon jó a DM-es is, a Rossmanosat még mi is most fogjuk kipróbálni. A lila Tesco-s viszont nem volt jó, nagyon vártam, hogy elfogyjon végre, mert minden kifolyt belőle.
Sztem, mivel a két drogéria van hozzád legközelebb, innen is, onnan is vegyél egy-egy csomaggal és kitapasztalod, nektek melyik válik be leginkább.
Nekünk csak a Rossmannos Babydream vált be. Nagyon rugalmas, végig gumis (mint a Libero), de annál sokkal több pisit tud magába szívni. 2200 Ft
A tescos lila nem vált be, vagdosni kellett belőle, hogy a combjánál rendesen meg tudjam igazítani, és nemis olyan rugalmas az egész pelus. Csak hátul egy kis részen van benne gumirozás.
A DM-es pelus sem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!