Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen olcsóbb pelenkát vegyek?

Milyen olcsóbb pelenkát vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig Libero-t használtunk,a Pampers nem jött be,mert nem annyira gumis.Elég drága,az érdekelne,h.van-e esetleg hasonló gumis,de olcsóbb,ami jó.Tesco nincs a közelben,Dm és Rossman igen.
2009. márc. 15. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a libero és a tesco-s jött be.

A dm-es nek nem gumis a dereka csak a tépőzárja így mellé mehet a pisi.

Pampers nagyon rossz mindig mellémegy minden.

A rossmannos nem jó.

Akkor inkább dm. 3-ast használunk abból még nem olyan drága a liberó sem a dm bababónusz kuponnal.

Mülleres is jó. Az nincs arra?

Hát sajnoselég drágák, de inkább veszem a liberót, mert ha mindig mellé megy, hát mosni sem könnyűés abban tökre nyugodt a kisfickó.-ráadásul unisex a pampersben elől nincs anyag, így a fiúk átpisilik.

2009. márc. 15. 09:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Müller még messzebb van ,mint a Tesco,sajnos.Pampers-t soha többet nem veszek,amiért te is irtad,és az igaz,h.a mosás többe kerül...
2009. márc. 15. 09:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a Rossman-os,Babydream pelust használom,és hátul és oldalt is gumis,nekünk nagyon bevállt hasonló mint a Liberó csak jóval olcsóbb.Mi is sokfélét kipróbáltunk,és ez meg a lila Tescós volt a favorit.Próbáld ki nyugodtan őket,ha nem jó válts másikra.

6hós kisfiú anyuja

2009. márc. 15. 10:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó a színes tescós, a rossmannos, a dm-es, a penny marketes is.
2009. márc. 15. 10:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is bevállt a rossmann-os pelus
2009. márc. 15. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A Mülleres vált be leginkább, de nagyon jó a DM-es is, a Rossmanosat még mi is most fogjuk kipróbálni. A lila Tesco-s viszont nem volt jó, nagyon vártam, hogy elfogyjon végre, mert minden kifolyt belőle.

Sztem, mivel a két drogéria van hozzád legközelebb, innen is, onnan is vegyél egy-egy csomaggal és kitapasztalod, nektek melyik válik be leginkább.

2009. márc. 15. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk csak a Rossmannos Babydream vált be. Nagyon rugalmas, végig gumis (mint a Libero), de annál sokkal több pisit tud magába szívni. 2200 Ft

A tescos lila nem vált be, vagdosni kellett belőle, hogy a combjánál rendesen meg tudjam igazítani, és nemis olyan rugalmas az egész pelus. Csak hátul egy kis részen van benne gumirozás.

A DM-es pelus sem vált be.

2009. márc. 15. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a pampers is és a lila tescós pelus is bevált, pedig kisfiú. Most a lila tescóst használjuk , nagyon szeretem egy egész éjszakát is kibir benne a babám, nem ázik át. És az ára nagyon kedvező.Igaz irtad, hogy nincs a közeletekben...a dm-es is jó. A rossmanost nem használtam még.
2009. márc. 15. 12:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeteket,próba szerencse,holnap irány a drogériák!!!!!!!!
2009. márc. 15. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a lila tescos vált be, olcsó és jól szívja a pisit, kibírja az egész éjszakát.
2009. márc. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!