Használtatok lila tescos pelenkát? BEVÁLT? Hátul az is gumis? Melyik pelenka az ami nektek jól bevált és a nagy márkákhoz képest olcsóbb. ha olyan sok pelenkát használ a kicsi az első iőkben, nem biztos, hogy a jobbat tudom neki megvenni.
Szia!
Mi lila tesco-s pelust használunk, nekünk nagyon jó. Igen, hátul gumis.
Nekünk nagyon bevált a tescos, de ez mellett még a Rossmann saját pelusát is tudom ajánlani!
Ha nagyobb tételben akarsz vásárolni, akkor a pelenkadiszkontot is ajánlom, mi már ott is vásároltunk és elégedett voltam vele!
Mi is a lila tesco-sat használjuk, jobb, mint a márkásak, és most tényleg nagyon-nagyon olcsó volt. Esetleg még a Lidl-ben veszek, ha nem járok a tesco-ba, mással már nem kísérletezek. Mondjuk a baylove-ot nem próbáltam.
Viszont egy tapasztalat: újszülöttként nem volt jó a tesco-s, mert a combrészénél nagyon nagy volt, elállt a bőrétől, pedig a súlyának megfelelőt vettem. De később már tudtuk használni.
Szia!
Nekünk a Rossmannos Babydream vált be! Messzemenően veri a Liberót, Huggiest is!
A hátulja végig gumis, plusz az oldalpántok is. Emellett még nagyon sok pisi be tud szívni, éjjelente sosem ázik át a kisfiam. Pedig 10 hós és vacsira 270ml-t megiszik, és 11 órát alszik.
A lila Tescos hátul gumis, de nem nagyon ruganyos. Én nem szeretem, főleg,hogy után kellett vágnom, mert a derék és comb között nagy volt a pelusrész, így le kellett vágnom jópár centit belőle.
Mi már mindent(szinte) kipróbáltunk. A legtöbb hasonlóan jó, de a legjobb a lila Tescos! Soha nem folyik ki semmi(igaz most már kemény dolgok vannak benn...), könnyű használni. Ráadásul nagyobb, mint a többi, így tovább használható. Ez a legolcsóbb, múlt héten is 1599 volt 68 db!(23 Ft/db!!!).
Ami viszont nagyon rossz, az a sima Tescos, ami nem lila. Az szörnyű! Meg vagy a Rossmanos-DM-es sárga sem jött be(nem tudom a nevét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!