Bevált a Huggies pelenka?
Figyelt kérdés
Vettem a Tescóban Huggies pelust, mert akciós volt. Olyan jó árba jött ki, ráadásul a barátnőm is nagyon dicsérte.
Napi szinten legalább 2szer öltöztetem a fiamat, mert kipisil. Nagyot csalódtam benne.
Ti is jártatok már így?
2011. szept. 9. 13:22
1/17 anonim válasza:
Én csak a kettes méretbe vettem amikor még az kellett,mert sokaktól hallottam,hogy a nagyobb méretűeknél sok a baleset.
2/17 anonim válasza:
Az én babám pöttyös lett tőle. Vagy büdös volt benne a pisi? Én már nem is tudom, kb 2 éve volt, de nem szerettem, azt hiszem, el is ajándékoztam.
3/17 anonim válasza:
én is csak 1szer vettem,mert nagyon nem vált be! sőt mi úgy jártunk,hogy a pisitől megkeményedett a pelenkába lévő gyűrődés,éa amikor leült mindig sírt.eleinte nem értettem mi a baja.csak amikor átpelenkáztam akkor láttam hogy mi volt a gondja. előszőr azt gondoltam ez csak véletlen egyszeri alkalom,de amikor másodszor is ez történ akkor már többet nem is adtam rá
4/17 anonim válasza:
Igen mert jobb a minősége és olcsob is mint a Pampers pelenka.
5/17 anonim válasza:
nemigen vált be. Én is akkor vettem amikor akciós volt, de aztán visszatértem a liberora. A h. átázott a felületén ha sok volt benne a pisi (pl éjjel)
6/17 anonim válasza:
Egyszer vettem én is a kislányomnak de nekünk is kifolyt belőle a pisi.Azóta nem is vettem.Akkor megfogadtam többet nem spórolok a pelenkán,azóta is csak pamperst veszek.
7/17 A kérdező kommentje:
Én éjszakára nem is mertem ráadni, mert ha nap közben nem bírta ki a 2-3 órát akkor éjszaka még inkább nem!
Úgyhogy vettem a Lidl-be pelust. Az viszont nagyon jó!
2011. szept. 9. 13:46
8/17 anonim válasza:
nekem bejött
most is az van rajta és ebből már a kaki sem folyik ki .-)))
9/17 anonim válasza:
Nekünk jó volt, de csak akciósan. Egyébként nem adnék annyit pelenkáért, amennyibe a huggies meg a libero kerül. fele annyiért veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!