Libero, Pampers vagy Huggies pelenka?
Nekünk Pampers vált be, mert rugalmas, nem túl kemény. (Liberó és Huggies keményebb)
De minden baba más, és más válik be náluk. Ki kell próbálgatni a pelusokat!
Kinek melyik.
Nálunk a Pampers vált be,aztán mikor a Huggiesból vettük anno a 4-es méretet,akkor az még jobbnak bizonyult,de ugye mint tudjuk drágább.Így maradtunk a pampersnél.Valamelyik hónapban volt akciós Huggies,mikor vettünk belőle 5-ös méretet,de én úgy vártam,hogy elfogyjon.Nem volt vele baleset vagy ilyesmi,csak a kipattogott egy idő után a lányom bőre a tépőzártól.Így többet nem kísérletezek.Marad a Pampers.
A liberót alapból nem szeretem,mert nagyon vastagnak tűnik nekem és néha volt vele baleset is.
A Huggiesből nekünk is kifolyt a pisi....
A többinél megy gyereke válogatja, Az egyiktől kipirosodik, a másiktól nem... Vegyél 1-1 kiscsomagot, vagy ha van ismerős a játszótéren, kérj vagy cserélj 2-3 darabot kipróbálásra.
Huggies: ezzel kezdtünk. kb. 2 hétig tudtuk ráadni. Utána folyt minden kifele.
Libero: számunkra rosszabb volt, mint a Huggies.
Azt hittem, hogy nem tudok pelenkázni. Magam alatt voltam teljesen, és ez az első 6 hétben totál nem jött jól.. :)
Ezután Pamperst vettem, mivel lányom van és vékony, hosszúkás a combja. Teljesen jól bevált.
DM pelus is jó, azzal is megvagyunk elégedve.
Amúgy meg, babafüggő a dolog, próbálgatni kell.
Védőnő meg a gyerekorvos első 3 hétben, mikor mentünk súlymérésre, azt hitték, hogy szeretetszolgálat vagyok, mert vittem a cuccokat, amik nem váltak be :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!