Bevált a Bo-gi pelenka?
Szia, nekünk sem vált be! Sőőt, én ilyen fura pelussal még sosem találkoztam, kemény is volt, de nem tartotta a pisit, kétszer annyit használtam belőle,mint a pampersből,alig vártam, hogy elfogyjon, de aztán az utolsókat már inkább elajándékoztam.
Ráadásul nem is valami olcsó, mert ha a dm-ben joker kuponnal veszel pelust és esetleg még a -15%-ot is beváltod már drágább is, mint a pampers! - vagy esetleg kifogsz valami jó akciót.
Én - ha olcsó pelust akarnál - akkor már inkább a pampers slep&playt mondanám, az 1999 a tescoban, és az a trükkje, hogy ugyan nem gumírozott, de ha a levágod megfelelő méretűre a fülét - én egyvonalba szoktam régebben vágni a tépőzárral - akkor már jó is és nem vágja a baba combját.
nekem nagyon beválik, mindig is ezt használtauk.
amit én szoktam venni az nagyon puha, és soha nem folyt ki a pisi.
kívülről nem műanyag, hanem ilyen puha pamut-szerű. soha nem volt pelenkakiütése a babámnak tőle, 2 éve ezt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!