Van most valahol Pampers 4+-os pelenka akció?
Szia!
Sajnos akcióról nem tudok,de ha a DM-be veszed Dm-kártyával 25%-os kuponnal akkor min.1000 ft-al olcsóbban megkapod!
Igen azt tudom, ma már elrakattam a DM-ben 4 csomaggal, hogy este visszamegyek kocsival. Van kuponom, végösszegi 15% és 15% Pampers joker, ez lejár nov. végén. Ezzel megveszem az idei adagot. Most akartam indulni, de eszembe jutott, hogy lehet, hogy máshol olcsóbb, nem mindegy, mert kb 15 ezer ft-ról van szó.
Köszi a választ!
Köszönöm a válaszokat. A férjem megnézte a neten, csak a csömöri Auchanban van akció, de az is drágább mint a DM.
Viszont a Metro miatt elszomorodtam. Valószínű, mi vagyunk az országban egyedül akiknek nincs Metro kártyájuk, ezért ezt soha nem is néztem.
Már megvettük a DM-ben, 47 Ft darabáron, most pedig látom a Metro árait, sokkal jobbak. :(
Na mindegy, jövőre elkérem majd valaki kártyáját, gondolom használhatom másokét is, és figyelni fogom a babás akciókat. Köszi a tippet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!