Milyen olcsóbb pelenkát használtok?
Az első időszakra vettem Libero-t, de később jó lesz az olcsó pelus is, amit kartonban, több száz db-osat lehet venni.
Hol van ilyen diszkont, lerakat nevesincs, de megbízható, jó pelussal?
Èn németországban élek, de én 4 féle palust használok.
éjszakára liberót hoztok otthonról mert az marad reggelre is száraz kívülröl, a többi mind nedves egy kicsit.
ha elmegyünk otthonról a legjobb a pampers nagyon vékony pelenkája, mert jól szív és tényleg nagyon vékony, kényelmesebb.
itthon viszont jó a DM-es és még egy olcsó pelenka(otthon nem lehet kapni) vált be. ezek kicsit kemények azért.
A teszveszen van egy eladó, már nem emlékszem a felh. nevére, de árul zsákos pelenkát elég olcsón. Jár körbe az országban és elég sok helyre ingyen el viszi ha megkéred így postát sem kell fizetni. Nem kell több zsákot rendelni tőle, egyet is el visz ingyen ha jár felétek. Ha körbe nézel a teszveszen a pelenkák közt tuti megtalálod.
Csak úgy megjegyzésként írom, hogy a legolcsóbb megoldás (és nekünk a legjobb is) a textil/mosható pelenka.
Amíg pici volt a fiam nem volt gond a pelenkákkal, kivéve a Pampers mert abból már az elején is minden kifolyt :S De akkor ha a legolcsóbb pelust vettem az is elég jól bírta. Viszont amikor már nagyobb sokkal többet pisil és sajnos pelus gyártók azt nem veszik figyelembe, hogy egy nagyobb gyerek többet pisil. Én már szinte az összes pelenkát kipróbáltam (több méretben is) és egyik sem volt az igazi, mind beázott. A végén már 2-t adtam rá de előfordult h. úgy is beázott és drága is volt ezért 19 hónap után váltottam a textilre. Nagyon meg vagyok elégedve vele!
Nekünk sajnos nem váltak be az olcsó pelusok, de babája válogatja, mi a pampersnél maradtunk, mivel elég vékonyka a kislányom, ez az egy, amiből nem folyt ki semmi.
A dm-ben jokerkuponnal 3150-ért veszem a 82 db-os pampers-t (így 38 Ft-ba jön ki egy db)
Viszont 2-3 havonta a nagydobozos 132 db-os szokott lenni 5999 Ft, ami kuponnal 4500 Ft, így még olcsóbb mint bármely noname pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!