Starlight SP gyerekülést használ vki? negatív és pozitív tapasztalatokat várok. Ez tényleg, ugyanaz, mint a recaro, csak olcsóbb? német termék,2007ben tesztgyőztes volt. Megéri az árát? Vagy inkább vegyek használtan römert?
2009. jún. 25. 10:57
1/6 anonim válasza:
nekünk van, tőlük vettem én is, konkrétan annyira ugyan az, h a recarot is az stm gyártja. nem tudok neked hátrányt mondani, komolyan. előnye rengeteg van, ha van kérdésed írj nyugodtan, akár privit is. amúgy az eladók is jó arcok teljesen.
2/6 anonim válasza:
Kicsit nem a kérdésre válaszolva(ugyanis ezzel a márkával nincs tapasztalatom):
Mennyi idős a Babád? EZ a 9-36 kg-os kategóia kicsit olyan ám, mint a 4évszakos gumi....Semmiben sem rossz, de nem is jó...Szóval ha kicsi a gyerkőc, ajánlatosabb 9-18 kg-osat venni neki, az jobban dönthető, aztán később egy nagyobbat.
Mi BéBé Comfort Iseos TT-t vettünk használtan 25-ért, de nagyon jó, imádja a gyerek, és nagyon biztonságos.
3/6 anonim válasza:
1. vagyok. teljesen nyugodtan vedd meg. mi bementünk a bababoltba, előtte már belepróbáltam a fiamat 1be, az eladó helyből ezt vette le a polcról. szerinte a fiam elég nagy, a 18kilósat kb 2 éves korig használhattuk volna. amúgy nem nagy gyerek, 13 hónaposan 10,5 kiló 78 centi.
4/6 anonim válasza:
Ez 1 az 1-ben Recaro.Az én kisfiam is pont akkora,mint az utolsó válaszolóé(13 hó,10.5 kg,79 centi)én belepróbáltam,és nem tartottam megfelelőnek.Ezért 9-18 kg használhatót vettünk,BébéConfort Axisst.A következő a Recaro(vagy az STM) 18-36 kg ülése lesz,mert sztem nagyon jók(a tesztek szerint is)Az árát pedig nagyon is megéri.Ha engem kérdezel nem vennék használtat(igaz,ebből is a 9-18 kg venném)
5/6 anonim válasza:
Utolsó!
Hasonlóan gondolkodunk!
De mi a baj a használttal? Sajnos az emberek 60-80 %-ának nincs pénze új, márkás(50-100.ezres) ülést venni. Egy megkímélt(és nem sérült) használt viszont többet ér, mint ugyanannyiért egy gagyi új!
6/6 anonim válasza:
Szia!Nem nem,semmi baj a használttal,csak úgy gondoltam,ha már a kettő közül lehet választani(a használt Römer,vagy a STM Starlight SP között)akkor én a kérdező helyében ezt választanám.És igazad van abban,h inkább egy minőségi használt,mint egy új,de gagyi ülés.És ez most nagyon megéri az árát(az STM),mert a használt Römer se kerülhet sokkal kevesebbe,így viszont lesz egy vadi új,igen jó paraméterekkel rendelkező ülése(mondhatni fillérekért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!