Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen olcsóbb pelus vegyek?

Milyen olcsóbb pelus vegyek?

Figyelt kérdés

Kipróbáltuk a legnagyobb márkákat, de sokszor kiütésünk kapott a picur a L.-tól. A P.-pedig nem bírt ki egy éjszakát.Most a második babát várjuk és szeretnénk egy puha, vastagabb pelust találni.Ráadásul olcsóbbat.

Olyanok válaszát várnám, aki már kipróbálta P. ÉS L. márkákat és ő is váltott.

2011. okt. 25. 11:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

DM-es szoktam venni, vagy most nevenincs bugyipelust 31Ft-ért. hétvégén viszont akciós volt a Háppy Bella és abból vettem két csomaggal.nagyon jó.

én a P. nem szerettem a L. meg iszonyat drága volt.

2011. okt. 25. 11:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Mire kisfiam lassan leszokik a pelusról, megtaláltam a számunkra legjobb pelenkát. ALDI. Jó minőségű, megfizethető. Előtte én is nagyrészt az általad említetteket használtam.
2011. okt. 25. 11:57
 3/19 anonim ***** válasza:
A Háppy Bella tényleg jó, meg a Tesco-s zöld csomagolású Baby Essentials is, majdnem Libero minőség.
2011. okt. 25. 11:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Én a Rossmann saját márkás pelusát (Babydream) ajánlom! Az általad említettekből állandóan átütött a pisi, ez a pelus viszont még egyszer sem okozott csalódást! Bátran ajánlom, én csak ezt használom!
2011. okt. 25. 11:59
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem túl zacskós tapintatú a Tescos?

A Dm-márkára gondolsz? Az milyen színű? Egyszer próbáltam ott egy piros zacskósat, de amit kakit, egyből kifolyt oldat.

2011. okt. 25. 12:00
 6/19 A kérdező kommentje:
A Rossmannos kibírja az éjszakát?
2011. okt. 25. 12:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia, mi is Rossmannosat használjuk, tényleg kibírja az éjszakát. Van 2 db-os próbacsomag, le tudod tesztelni, hogy nektek megfelel-e. Pont a héten van 15% kedvezmény egyébként a pelenkára.
2011. okt. 25. 12:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekünk sem vált be a Pampers. Nappalra pelenka diszkontosat használunk, éjszakára Tescosat. Nekem hasonló a minősége (és tapintása), mint a DM-es vagy a Rossmanos.
2011. okt. 25. 12:35
 9/19 anonim ***** válasza:
dm-est
2011. okt. 25. 12:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy feltetted a kérdést, én is ezen agyalok mit próbáljak már ki. A L-ból a pisi folyik ki, a P-ből a kaki (meg éjszaka átázik). Igaz nem mindig de akkor is idegesítő,amikor hajnalban ez miatt kell átöltöztetni. Most Huggies-t használunk, megvagyok vele ez idáig elégedve. De még ezt a rossmann-ost megnézem.
2011. okt. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!