Milyen ülést vegyek 2-nak? Olcsóbb fajta újat, vagy használt, de jobb márkájút?
Arra kellene e 2-ik ülés, hogy apa autójában legyen, ha esetleg ő megy érte bölcsibe (max. egy héten 2x), és valahova együtt menjenek (fagyizni, játszóra ilyesmi)
Olyan 10-12.000 ft-ot szánnék rá.
Néztem Naniát újat, ez fér bele max, használtakba meg akár Maxi Cosit lehet venni. Csak én olyan bizalmatlan vagyok e téren...
Ti mit ajánlotok? Mit vennétek?
Ha tudtok konkrétumot, akár linkeljetek is! Köszi!
Nekünk van egy Nania, semmi gond vele, a fiamnak kényelmes, szereti (már 2 éves, 9 hós kora óta használja).
Tény, a Maxi Cosi jobb, viszont használtan csak ismerőstől vegyél, mert csupán az elhasználódástól is veszíthet a biztonságosságából egy ülés.
Úgyhogy inkább egy olcsót, de újat. Szerintem.
Nekünk mindkettő gyereknek Nania van, sőt, az ismerősi körben is még kettő akad. Nem hinném, hogy olyan fapados, vagy lehet, hogy a mi gyerekeink a fapadosat szeretik. Több gyerekülésbe is beültettük őket, de ebben maradtak meg.
Én soha nem vennék használt gyerekülést, egyetlen egy kivétellel, ha nagyon-nagyon jól ismerem azt, aki árulja. Már nem tudom pontosan, hogy melyik gyártónál olvastam, de az volt a lényege, hogy ők már egy 30 km/órás koccanás esetén is cserélik, mert már veszíthetett a biztonságából.
Igazatok van, nem veszek használtat!
Közben eszembe jutott, hogy amikor kerestük az én autómba valót, akkor kipróbáltuk a Naniát, beleültettük a gyereket, de nagyon-nagyon nem tetszett neki... Úgyhogy az kilöve4
Kinéztem 15.000-ért ért egy 0-18 kategóriásat, az lesz az igazi, remélem a gyereknek is tetszeni fog...
Most is 0-18-as van (Concord Ultimax), a hordozót hamar kinőtte, szenvedett benne 6 hónaposan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!