Anyukák! Melyik a jobb a rízs vagy a tejpép? Milyen fajta és melyik íz az ami általában a babáknak biztosan bejön?
Nem ismerem őket még nem adtam a kislányomnak.De szereném megpróbálni mert fel kéne hízlalni egy kicsit.Még annyi,hogy egy nap hányszor eszik ilyeneket a gyerkőcötök?
A segítségeket előre is köszönöm!
Rizspép is tejpép.
Van rizses és grízes tejpép. (risz/gríz+tápszer+esetleg valami ízesítő)
Amúgy a rizsben több a szénhidrát, mint a grízben.
Miért kell felhízlani?Mennyi idős?
Adjál neki banánt, az tápláló.
Az én 8 hónapos babám mindenféle tejpépet szívesen megeszik :)
Ha hízlalni szeretnéd, akkor délután/este add, vagy akár kifejezetten vacsorára.
Naponta 1* ajánlott.
Szia! Én Milupa SOM nevüt adom a lányomnak.A doktornő írja fel, 500 ft körül van. Van hogy gyümölcsel keverem, vagy csak ezt adom. alapjában vége a tejpép (szójapép hivatalosan) gyümölcsös ízesítésű, és tényleg finom. :D
9hós a lányom
Szia!
Mi Mildibét szoktunk venni. Van többféle rizspépből és tejpépből is. Kóstoltuk már a málnásat a sima vaníliásat és a barackosat is, mindegyiket szereti.
De szoktam csinálni házilag is.
Tejpép: Víz, tápszer, darált keksz, mellé lehet friss gyümölcsöt is turmixolni.
Rizspép: Egy fél csésze riszt megfőtök vízben jó puhára és gyümölccsel összeturmixolom.
Ha már kaphat tejet tejberizst is főzhetsz neki és abba is lehet gyümölcsöt tenni. A tejbegrízt is szintúgy.
Én rizspépet - SINLACot adok a 7,5 hós kislányomnak.
Nincs benne tápszer, vagyis tejszármazék.
Napi 1x ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!