Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Géza...

Mi a véleményetek a Géza névről? Ti adnátok a babátoknak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 18:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik!!
2011. okt. 25. 12:10
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

ha pl apukája Géza, és viszi tovább a nevet a kicsi- miért ne? Vagy ha nektek tetszik, kit érdekel, hogy másnak nem?

Van sok JÁnos IStván is, nálunk oviba van József és Sándor nevű kisfiu is, semmi baj vele. Inkább mint 120ezredik Bence Balázs vagy Dávid.

Biztos, hogy a Géza egyedibb név.

2011. okt. 25. 12:10
 23/29 anonim ***** válasza:

Bocs, nekem sem tetszik. Pedig nekem több régebbi név is tetszik, pl. a János. De a Géza nem. Egyrészt nekem is Mézga Géza jut róla eszembe, másrészt anyukáméknak volt egy Géza nevű macskájuk :)

A Géza név nekem is az a kategória, mint az egyik válaszolónak a Béla, meg hasonló nevek, vagy nőiben az Irén, Irma.

Persze ha tetszik, add nyugodtan, nem azt mondom, hogy feláll tőle a hátamon a szőr, csak egyszerűen én biztos nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek. De hát ízlések és pofonok :)

2011. okt. 25. 12:21
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ejha, mennyi itt a NEM válasz! Ne foglalkozz mással, ha neked tetszik, add nyugodtan! Nekem sem a favoritom, de jobb, mint néhány mostani név, amiket adnak emberek a gyerekeiknek divatból! Sok névtől a hajam az égnek áll, ez legalább nem olyan! De pl. ha két nevet adnál, úgy mégjobb lenne! És akkor azt használja, amelyik neki jobban tetszik majd!
2011. okt. 25. 15:40
 25/29 anonim ***** válasza:
Most ennyi erőből, mint itt írták a mézga gézát, ennyiből más nevekre is lehetne hasonlót mondani! Majdnem minden nevet lehet csúfolni!
2011. okt. 25. 15:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Semmiképp, akárkit is hívnának így a családból.
2011. okt. 26. 08:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet megköveznek,de az én lányomnak semmai divatos neve van.

Zsuzsanna kitti.zsuzskának hívjuk.nagynéném aki felnevelt ő akkor halt meg.így számomra evidens volt a név,de ha nagy lesz választhasson ezért kapott egy 2.nevet.(amit én utálok,de apa választotta)

2.gyerek nóra judit:ő a nagymama után kapta.

Sztem ha tetszik ne foglalkozz mások véleményével max adsz 1 2.nevet. :)

2011. okt. 26. 10:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ritka névnek számít mostanában, amikor már olyan divatneveket adnak szegény gyerekeknek, hogy nem is tudom fiú vagy lány név. a Géza egy régi szép név, és magyar. Ha tetszik nektek, adjátok nyugodtan, miért érdekel Titeket, hogy másnak tetszik-e. Én az Attila nevet választottam a fiamnak, nem érdekelnek a divatnevek, amiket mindig visszakérdeznek, ha valahol mondod mert nem értik.
2013. márc. 22. 08:20
 29/29 anonim válasza:
tetszik a szerelmemet is igy hivják :3
2016. ápr. 28. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!