Mi a véleményetek a Géza névről? Ti adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 18:40
11/29 anonim válasza:
Az oviban van egy Géza nevű kissrác, valami hihetetlenül illik hozzá a neve. Barna fürtös, álmodozó szemű, kedves kisfiú amúgy.
Nálunk is listás név volt.
12/29 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik, nem adnám
15/29 anonim válasza:
én fiam Géza :D de csak ha rosszat csinál :)
egyébként nem adnám a gyerekemnek, mint ahogy írtam is, nálunk "gúnynév" :/
16/29 anonim válasza:
Nem tetszik, nem adnám. De pl. a Bendegúznál mindenképp jobb.
19/29 anonim válasza:
Nem adnám, nem tetszik. Az nem érdekel, hogy régi vagy új név, mert mindegyikben vannak szépek és csúnyák. Nekem a Géza név a csúnya kategóriába tartozik.
20/29 anonim válasza:
Nem adnám.Szerintem vannak nevek,amik soha az életben nem lesznek szépek,akármelyik kor divatja is jön.Ilyen a Géza,a Béla is,és egy kicsit nekem a Sándor is.Női nevekből pedig pl. az Irén,több most így nem jut eszembe.Nekem Mézga Géza jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!