Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok a Léna nevet a babátok...

Adnátok a Léna nevet a babátoknak?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és kislányom lesz! Nekem nagyon tetszik a Léna név, viszont a környezetünkből eddig akárkinek mondtam, mind lepontozta. Anyám egyszerűen hallani sem akar róla, és tényleg, akárkinek mondtam, hatszor visszakérdezett hogy tényleg? Léna? Nem tudom, szerintem aranyos név, és nekem nagyon tetszik. Csak érdekelne, ti adnátok ezt a nevet? :) Köszönöm!
2011. aug. 31. 20:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen!!!!!!!!! Ha lányunk lesz Léna lesz! Nálunk sem tetszik rajtunk kívül senkinek, de kb lecarom:)) igaz még nem tudjuk kislány vagy kisfiú mert még csak most töltöm a 12.hetet.
2011. aug. 31. 20:06
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Szerintem ne foglalkozz más véleményével. Az én kislányom neve (Patrícia) sem tetszett senkinek. Aztán megszokták.
2011. aug. 31. 20:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Én nem adnám, én a régebbi, egyszerűbb neveket kedvelem. De ha neked tetszik és a párodnak is, akkor tarts ki emellett,ebben igazán ne a környezeted döntsön!!!
2011. aug. 31. 20:10
 4/18 A kérdező kommentje:
Egyedül leszek vele! :) köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 31. 20:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik. Lehet, h anyukádéknak az oroszokat juttatja eszébe. Mindegy, a ti gyereketek. http://www.youtube.com/watch?v=KBg_Q-r5KIY :)
2011. aug. 31. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen,mert nem lehet agyonbecézgetni.
2011. aug. 31. 20:15
 7/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is benne volt a névlistában, nagyon tetszett, de végül a Noémi nyert :o)

Jó egészséget! (A nevét meg majd megszokják!)

2011. aug. 31. 20:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, jó választás! :)
2011. aug. 31. 20:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép név! Az egyik barátnőm csodaszép kislányát is így hívják:))
2011. aug. 31. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Szép név és adnám. :)
2011. aug. 31. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!