Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok a Léna nevet a babátok...

Adnátok a Léna nevet a babátoknak?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és kislányom lesz! Nekem nagyon tetszik a Léna név, viszont a környezetünkből eddig akárkinek mondtam, mind lepontozta. Anyám egyszerűen hallani sem akar róla, és tényleg, akárkinek mondtam, hatszor visszakérdezett hogy tényleg? Léna? Nem tudom, szerintem aranyos név, és nekem nagyon tetszik. Csak érdekelne, ti adnátok ezt a nevet? :) Köszönöm!
2011. aug. 31. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép név, nyugodtan adhatod a kislányodnak. A környezeteddel meg ne foglalkozz, majd megszokják. Amikor én mondtam, hogy milyen nevet szeretnék adni a kislányomnak, talán 2 ember volt, akinek tetszett. Meg az orvosom a 3. Mióta megszületett már nem találkozunk olyan éles kritikákkal, bár az is lehet, hogy így már nem merik a szemembe mondani. :)
2011. aug. 31. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk Emma lesz, de ha megadatik, hogy lenne mégegy valamikor,őt tuti Lénának fogjuk nevezni! :) Szép név! Másokkal meg ne foglalkozz.. még a családdal se! Ez a név nem polgárpukkasztó, tehát semmi gond. Nagyon szép :)
2011. aug. 31. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Nemillik a vezetéknevünkhöz,de tetszik a név!
2011. aug. 31. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy egyedül leszel vele, de sokan párban kezdik mégis egyedül maradnak.

A Lénáról bocs,de a béna szó jut eszembe, léna-béna. Nem lenne jó ha csúfolnák. Amúgy nekem a Kamilla tetszik, azt is mindenki leszavazta. Remélem nem bántottalak meg, nem akartam. :)

2011. aug. 31. 22:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha 19 hónappal ezelőtt nem Alex-em születik,akkor most Lénánk van. :) Nekünk nagyon tetszett.Ne hagyd magad lebeszélni róla.
2011. aug. 31. 22:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2011. szept. 1. 09:42
 17/18 anonim válasza:
100%
Az én gyermekemnek is ezt a nevet adom:)
2011. szept. 12. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Bár még csak 16 vagyom a barátom meg 18 mindkettőnknek ez tetszik:)szóval majd 5-10 év múlva aut fogom adni:)
2015. júl. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!