Kicserélitek a pelust, ha tisztába rakás után belerottyant?
Igen.
Bár már nem rögtön kaka után, hanem várok pár percet, mert az én 5 hetesem szerintem élvezi, hogy szórakozik velem :D Kicserélem a pisis pelust, felöltöztetem, erre bekakál. Csere. Aztán megint belerottyant. :D Volt, hogy egy órán keresztül pelust cseréltem megállás nélkül, mert mikor már azt hittem végzett, mindig tudott újabb adagot nyomni. :)
Persze,azonnal cserélem! 14:06-os! Az 4-5 hetes babám is ezt csinálta,cseréltem,bekakilt,kicseréltem megint és szó szerint volt hogy fél óra alatt 6 pelust dobtam ki.
Kiderült,nem volt jó a tápszer és attól volt folyamatos kakilási kényszere.
Ez komoly kérdés? Mert akkor a válaszom:igen.
Ha komolytalan, majd jusson eszedbe, mikor netalán te kerülsz idősen ilyen helyzetbe, hogy mennyire poénos voltál fiatalon!
Eleve az én fiam csak tiszta pelenkába hajlandó "rottyantani". Bár ahogy egyszer itt kiderült, nem egyedi a problémája.
kicserélem
még kipirosodik a popsija
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!