Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicserélitek a pelust, ha...

Kicserélitek a pelust, ha tisztába rakás után belerottyant?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%
Amíg csak anyatejes volt, nem rohantam annyira kicserélni. Naponta 6-8 székletet produkált, nem pelenkáztam állandóan. Az a széklet nem csípi még ki a fenekét. Volt, hogy vártam mondjuk fél órát, hátha még tesz bele. De utána kicseréltem. Viszont amióta hozzátáplálunk, már muszáj mihamarabb cserélni és ha tisztába tevés után csinálja, akkor bizony rögtön cserélem.
2011. okt. 20. 17:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
igen. :)
2011. okt. 20. 18:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is kérdés .....természetesen igen!
2011. okt. 20. 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:
56%
Persze!De azért érdekes egy némelyik "édesanya"megfogalmazása:szar?Segge? Nem tudnék ilyet írni a babámról de mondani sem!!.....
2011. okt. 20. 22:36
 25/27 anonim ***** válasza:

Az első 13.47-es válaszoló vagyok.

Attól ahogy fogalmaztam nem érzem magam rosszabb "édesanyának",mint amilyen te vagy....!

Soha nem szoktam nézegetni a pontozásokat,de ahogy nézem sikerült az enyémet lepontozni..._hát csak gratulálni tudok hogy valaki ezen a válaszon fennakadt.....! :)

Az meg hogy most megelőzzem,hogy de mégis néztem..az azért volt,mert több egyidőben írt válasz volt,és gondoltam azt írom,akkor ahány százalékos vagyok..és feltűnt...

Amúgy szerintem semmi rossz nem volt abban,hogy segge van a 2 éves,2 hónapos kislányomnak.. De ahogy láttad ugyanabban a mondatban használtam a segget és a popsit is.... Nem tudom neked mennyi idős a babád,de gondolom még kicsi,mert akkor szoktak ezen kiakadni....

-én mind a kettőt szoktam rá mondani..neki is és másnak is..Ő maga is néha azt mondja,hogy segge van...! :)

További szép napot kívánok! :)

2011. okt. 21. 09:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért?Valakinél ez nem egyértelmű???
2011. okt. 21. 12:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Babám előtt kakinak és popsinak hívom, de ettől még léteznek a fent említett szavak, sőt még az anyaságot sem befolyásolják. Az sokkal inkább zavar, ha valaki képes ezen fennakadni, és belelátni az anyaságba hozzá nem tartozó dolgokat.

Írt valaki olyat, hogy leseggezi a gyerekét? Nem. Akkor meg nyugi, menjünk és pelusozzuk be az ici-pici kakikás popsikájukat a gyerkőceinknek. :):):)

S mielőtt megsértődénél: vicc volt!!!!!!!

2011. okt. 21. 12:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!