Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túlzottan féltem a...

Tényleg túlzottan féltem a gyerekem? Többi lent!

Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiam, pont beteg, náthás, köhög, fogzik is, teljesen gyenge az immunrendszere! Hétvégén voltunk anyósomnál, van egy macskája a lakásban, amit mondjuk én alapban nem tartok jónak, de ő tudja! Kisfiam leejtette a rágókáját, a macska oda ment, és elkezdte nyalogatni! Felvettem, vittem, hogy lemosom, mielőtt vissza adom a kisfiamnak! Anyósom majdnem hogy rám támadt, hogy nem kell ám minden leesés után lemosni? Mondom, azt elhiszem, de a macska nyalogatta! AZt mondja, és? mi baja lesz attól a gyereknek? Semmi, maximum erősödik az immunrendszere! Köpni nyelni nem tudtam! Mondtam neki, most épp elé gyenge ahhoz az immunrendszere, hogy óvjam minden ilyen dologtól! Azt mondja, túlzottan féltem a gyereket! Lehet, hogy féltem, mivel az anyja vagyok! Attól függetlenül nem gondolom,hogy az a burokban élő, mindentől tiltó anya lennék, de azt sem gondolom, hogy azt a rágókát kellene oda adnom a gyerekemnek, amit a macskája végig nyalt! Vagy én reagálom túl?
2011. okt. 19. 13:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

14.17-es vagyok újra..

Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy én nekem az sem tetszik,mikor valaki a saját szájában "mossa" le a cumit..,vagy a gyereknek a szájára adnak puszit...-na de ez az utolsó már tényleg ízlés dolga.. Valaki azt mondja erre hogy olyan belsőséges ez..-hát szerintem meg annak adjunk a szájára puszit,aki a párunk...

Nálunk apukáméknál szokás ez a kisfiúknál...-most lesz 5 éves és én rosszul vagyok,mikor a kislányomat leakarja "smárolni".... :D

2011. okt. 19. 14:24
 22/23 anonim ***** válasza:
én ki is fertőtlenítettem volna:) a macskák sokféle undorító dolgot hordozhatnak.
2011. okt. 19. 15:08
 23/23 anonim ***** válasza:
fúúúúúúúj, igazad van!!! és én nem adnám oda a nagyinak a kicsit 1 hétvégére, de még egy napra sem, a macska sok betegséget okozhat.még simogatni sem hagynám neki, az tuti!
2011. okt. 19. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!