Tényleg túlzottan féltem a gyerekem? Többi lent!
Hát tudod én biztosan nem adnám oda a gyereket ennyi idősen.
1. Rád van szüksége mert te jelentesz biztonságot neki.
2 nem tudom szoptatod e de az evés az had legyen a te dolgod eldönteni, hogy mit ehet illetve mit nem a gyerek.
Nálunk panel lakásban van a szüleimnél a ktya és ott az egyik szobába amíg ott vagyunk nem mehet be. Tény a másikba igen de akkor sem megy oda a gyerekhez.
Hát én lehet beszélnék a párommal, hogy beszéljen vele.
Ja az utolsó választ én írtam, nem kioktatni akartalak csak én anyósomnak biztos ezeket elmondaná.
Most olvastam vissza, hogy lehet annak tűnik.
húúúdefelidegeltezazimmunanyósnagyi!
Ha nálatok otthon nincs állat, főleg, hogy te döntöd el, hogyan akarod állathoz szoktatni a babádat, szerintem!
De ha meg nem beszél vele bizony én lehet, hogy kiosztanám. Egyszer kell helyre tenni néha az embereket és utána minden megy rendben a maga útján.
Tudom mert én egyszer a párom testvérét tettem már párszor helyre.
Nem reagáltad túl!!! Sőőt!!! Nekem már 2 éves,2 hónapos a kislányom,de a mai napig ha olyan helyen esik le a cumija,ahol kutya van,azért ott csak megmosom neki...,nemhogy még ha a kutya is lenyalná...Bleee...:S
De ahogy most visszagondolok pont pár napja voltunk a tesóméknál,ahol 3 kutya van,és pont megnyalta abban a pillanatban a cumiját a legkisebb kutya,ahogy leesett,és én persze egyből lemostam neki..Jót mosolyogtunk rajta,hogy ő is egyből rácuppanna,aztán megmostam.. De a tesómnak eszébe sem jutna beszólni,hogy miért mosom meg,sőt van hogy ő mossa meg neki,ha ilyen van..
Az meg szerintem ráér még hogy a te pici kisfiad a nagyinál dekkoljon ki tudja hogy milyen körülmények között...,mert hogy ott cumi mosás nem lenne,az biztos.. :) Bár ismerősnél állandó vendégek a pici unokák (akár egész hétvégére is),de ők nagyon sokat foglalkoztak velük míg kicsik voltak,és nem is laknak olyan messze,ha bármi baj lenne ne adj isten... Nálunk még a kislányunk egy éjszakát sem töltött máshol nélkülünk,de nem is vágyik rá...Egyszer mondta hogy ő is megy a mamával aludni..aztán mondtam hogy jó..,majd összeszedtem a cumóját,és levittük a mamáékhoz.Hozzáteszem hogy alattunk laknak egy családi házban. Direkt megkértük,hogy kapcsolják be a skyp-ot,hogy láthassuk,hogy mit csinál..majd mikor már kibohóckodta magát az ágyon,akkor kezdődött el az anyu-anyu-anyu-zás...,úgyhogy kb ha 20 percet töltött azzal a tudattal,hogy ő ott fog aludni,majd mentünk is érte.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!