Akinek tápszeres a babája tud segíteni?
Szerintem ehet többet nyugodtan. Addig nem baj míg "pufók baba", és nem durván kövér, de ez két hónaposan kizárt.
Nekünk "bukós" volt a lányunk, tej /volt bőven/, mellé is megivott 100 ml tápszert.
Érzik a kis "beles", hogy mennyi kell neki, nem lesz semmi baja.
Eddig 100at evett(90+3kanál-100),így 3óránként keltettem,de éjjel elalszik 5órát is...Most 4óráig húzta..Igaz reggel még csak 115öt evett,de a déli etetéskor ordított,hogy még éhes...muszáj volt neki adnom...Legközelebb 4óra múlva terveztem etetni...
Na mert ez is érdekes...,védőnő azt mondta keltsem 3óránként mindenképp...és ha nem is éhes???Viszont a nagyobb adag után már-elvileg-tovább kéne bírnia,mint3óra,vagy rosszul gondolom???
Gondoljátok,hogy nem a mennyiség miatt fáj a hasa???Komolyan mondom én már nem is tudom.Ez már az 5.tápszer-de talán ez már beválik..(??!!),igaz eddig kapott infacolt,gripe watert(amitől kegyetlenül fájt a hasa),na meg édeskömény teát,amitől szintén kegyetlen hasfájása volt...Úgyhogy lehet hogy a hasfájás alapból meg lenne és nem a tápok miatt vagy a mennyiség miatt??!!!Ki tudja??
Na de,védőnő-doktornő váltig állítják,hogy a 150xkg-os adagot mindenképp tartsam be...Nem tudom...Igazából minden evés után sír...gondolom mert éhes marad..Erre azt mondják itassak vele vizet...De nem kegyetlenség ez???vagy etessem meg vele a többet,de akkor meg lehet kiszúrok vele és fáj a hasa...(???!!)
Szia!:D
Az én kisfiam 6 hetesen megevett 180-at, igaz az a Beba volt:)
Aztán Milupa Milumil-re váltottunk, abból elég neki a 150 most, 3 hónaposan!!:))
Úgyhogy attól is függ, milyen tápi, milyen baba.
Annyit adj neki enni, amennyit kér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!