Kinek van/lesz tápszeres babája?
Jövö héten hozzuk haza a Picurkánkat a kórházból.Tápszert fog kapni, most is azt kap a kórházban.Nekünk majd a gyerekorvos fogja felírni a tápszert, vagy csak simán megvesszük a patikában?
Szívesen vennék bármilyen tanácsokat,ötleteket friss anyukáktól, akik szintén tápszert adnak a kicsinyeiknek.
Az én babám is tápszeres a kezdetektől. Azért jó, ha orvos írja fel, mert így olcsóbb. Először Milupa Milumil Start Optimát kapott, aztán 5 hetesen áttértünk Milupa Milumil HA1-re, és innentől kezdve megszűnt a hasfájás, és átalussza az éjszakát. Most 4 hónapos, 11-12 órát egyhuzamban alszik éjjel.
Ja, és szoktam neki adni a Rossmann márkás tápszert is, nagyon szereti.
Köszi a válaszokat!
Elsönek:azért kap tápszert, mert örökbefogadott baba.
Istenem,gratulálok hogy lehet babátok.Könnyeket csaltál a szemembe!
Mi csak pótlásnak adunk tápszert.Humana Baby Fit 1.Nem fáj a pocija,de amúgy sem volt hasfájós.
Általában a doki azt írja fel,amit ő ajánl,ha elfogadod.Mi elfogatuk,bár ha lett volna panasz,kérnénk másikat.
Receptre olcsóbb,de anélkül is megveheted dupla áron.Sőt a dmben van Babylove márka ami újszülöttkortól használható,án vettem egyet itthonra tartalékba.
Beszéljetek a választott gyerekorvosotokkal,aki felírja nektek,mert ha már megvan a pici,akkor van neki taj száma is.
Tudok még valamiben segíteni?
De jóóó! Tiszta szívből gratulálok!
Mi 2 hét után ettünk kiegészítésként tápszert Beba Ha start, és nagyon bejött, a kórházban írták fel az elsőt, aztán a gyerekorvos, egy éves koráig ezt ette, aztán a DM bio tápszerét, még most is, most 16 hónapos.
Nekünk Milupa HA Start Optimát írt a doki.
De olyat írass a dokival, amilyet a kórházban is kapott!
Én is gratulálok! :)
Szia!
Gratulálok!
Ha megtehetitek HA (hipoallergén) tápszert vegyetek az első időkben! Ez drágább, de segít megelőzni az allergia kialakulását, az első 6 hónapban ezt javasolják. Talán amiatt is érdemes lenne, hogy gondolom nem tudjátok, a baba felmenői között van-e allergiás...
A fiam a Milupa HA-t ette eleinte, csak mivel bukós volt extrém módon, ezért váltani kellett.
Ha bármi gond van a tápszerrel (szorulás, bukás, hasfájás), érdemes kikérni a gyerekorvos véleményét, mert lehet, hogy egy tápszerváltás megoldja a gondokat.
Az adagolás rajta van mindig a dobozon. Csak forralt és lehűtött vízzel szabad készíteni vagy babavízzel.
Van a dobozban mindig kanál, azzal kell kimérni, mindig úgy, hogy telitöltöd és egyenesre lehúzod a kanál tetejét.
Majd kitapasztalod, hogyan szereti jobban. Melegebben, hűvösebben :)
Sok sikert!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Már 6dik napja vagyunk itthon. A kórházban Milumil HA Start tápszert kapott, most is azt kap.Kap mellé édeskömény teát a pocifájásra.
Éjjel kétszer eszik, többnyire hagy minket aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!