Anyukák akinek tápszeres 2,5 hónapos a babája van olyan hogy éjszaka fel kel de csak inni és nem enni és utána visszaalszik?
Az én lányom már 2éves és 3hónapos,de az én véleményem hogy nyugodtan itasd meg,és örülj hogy utána vissza is alszik.:)))
Igaz a lányom 8hetesen már aludt folyamatosan 8órát(nem ébredt meg hogy éhes vagy szomjas) majd fokozatosan egyre többet aludt,de ne aggódj hogy a 10hetes babád még iszik éjszaka.Picike Ő még...
Hány fokos szobában alszik?
1.Nézd nekem mindig azt mondja a tapasztalt idős gyerekorvosunk hogy 18-19fok az ideális az alváshoz,de szerintem a 20fok is még az.:)))
Nézd szerintem igyon amennyit akar,nem hinném hogy attól bármi baja lenne...max.többet pisil.:)
Bár vannak mohó babák,és ők a többlet folyadékot vagy tápszert vissza is büfizik,ha minden héten gyarapszik a súlya nem kell aggódnod.:)
A kisebbik lányom mohó volt sokszor,néha meg is ijedtem annyit vissza büfizett,de mindig elégedettnek tűnt(nem éhesnek utána se)és minden héten gyarapodott a súlya,igaz nem egyformán...volt hogy csak 100gr.-ot volt hogy 300gr.-ot,változó.
Két gyerekes anyuka vagyok,van tapasztalatom.:)
3hónapos de nem késel el vele a 4hónaposan adhatsz neki kezdetben 1-1 kiskanál gyümölcsöt(alma)főtt krumplit tápszerrel hígítva,majd sütőtök....banánt is nyugodtan almával keverve,ill.üveges őszibarackot...csak fokozatosan mindent,napról-napra picivel többet.
Kezdetben nem lehet vele helyettesíteni egyik tápszeres étkezést se,és kezd neki adni mondjuk délelőtti időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!