Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akinek 5 hónapos a...

Anyukák akinek 5 hónapos a babája és tápszeres és már hozzátáplál, és átalussza az éjszakát hányszor kap tápszert?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:

1 hét múlva lesz a fiam 5 hós és a következőket eszi:

Reggel 6-kor tápszer,200-t megiszik.Alszik 8-ig.

10-kor egy üveges babakaja,általában gyümölcs,11-kor elalszik.

14 körül tápszer mert ekkor ébred és azonnal kell!!!!

17 körül főzelék, d elegyen benne gyümölcs mert a sósat nem eszi meg.

9-kor fürcsi és 9:30-kor fekvés és tápszer.

Akkor 3x van tápszer és 2x üveges.Egy egész üveget megeszik.Ja néha szoktam adni a gyümi mellé rostoslevet.

És nálatok?

2011. jan. 29. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, az én kisfiam két hete volt 5 hónapos, és naponta egyszer kap gyümölcsöt ebédre, 4-szer eszik tápszert egy nap. Én még nem mernék két étkezést kiváltani, főzelékeket is majd csak 6 hós korában adom neki. Nálunk a védőnő és a gyerekorvos is azt tanácsolta, hogy inkább mindent lassan-fokozatosan, mint egyszerre mindent rázúdítani. Úgyhogy most 5 féle gyümölcsöt eszik, és azok kombinációját. Alma, ő.barack, s.barack, banán, meggy, körte.
2011. jan. 29. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam a héten múlt 5 hónapos. Reggelire tápszer, még csak 150 gramm, 10 óraira már gyümölcs, gyümölcslével, ha kéri, ebédre bébikaja, általában főzelék, vagy sárgarápa, vagy vegyeszöldség, uzsira kap tejberiszpépet, banános, vagy málna, vagy vanilia ízűt, este tápszer és sajnos éjszaka is ébred még enni, sőt hajnalban is. Ekkor is tápszert kap. Már teljesen el vagyok keseredve, hogy nem akarja az éjszakát átaludni, 3 óránként éhes éjszaka is. Mi 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, mert nagyon hasfájósak voltunk és ez segített, már zombi voltam. :-)
2011. jan. 29. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
A 14:30 nak uzenem ugyan ilyen a mi napunk is.csak en delben adom neki a fozeleket es delutan a tejpepet,de nem teljes adagot mert akkor adok neki meg tapszert is.nem mertem meg tole elveni mert ugy ereztem hogy meg kell neki a 4x tapszer.
2011. jan. 29. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 8.-án lesz 5 hónapos.Nálunk megmaradt a 3 óránkénti kaja.reggel 6 ébred tápszer, 9 gyümölcs, dél,3,6 tápszer, 8-kor fürdés, 9 tápszer és éjjel 1x kel fel 3 körül akkor is kap tápszert.Lassan lecseréljük a délutánit is gyümölcsre.Szerintem ez is mindenkinél más, sőt orvosok, védőnők is mást-mást tanácsolnak.Nálunk az alvás a probléma, mert nappal 2x20 percet alszik, és ennyi.Az este 6 utáni kajánál alszik egy nagyobbat fürdésig, meg éjjel.
2011. jan. 29. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Mi is 4 hósan elkezdtük az üvegeseket mert nagy étvágyú és a gyerek orvos ajánlotta hogy kezdjük el.Egyszer sem volt hasfájós és imádja a pociját.

70cm és 8,5 kg.

2011. jan. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!