Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden anyuka kezet mos...

Minden anyuka kezet mos mielőtt a tiszta pelust felteszi a babájára?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy miután megtöröltük a popsiját, meg kell mosni a kezünket és csak utána lehet feltenni az új pelust. Én ezt nagyon kivitelezhetetlennek tartom. Addig hagyjam egyedül a pelenkázón? Vagy szereltessek mosdót a pelenkázó mellé? :P
2011. okt. 8. 10:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mossák a gyerek fenekét, ezért ez automatikusan kézmosás is. Egyébként ha fenéktörlés közben nem kened össze a kezedet akkor teljesen fölösleges. Egyébként sem ártasz többet a gyereknek, mint hogy amúgy is a kakiban, pisiben csücsül egy darabig peluscseréig.
2011. okt. 8. 10:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
senki nem mos kezet közben. De sok hülyeséget lehet olvasni
2011. okt. 8. 10:46
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Szio peluscsere elött kézfertőtlenítő zselét hasznáok"dettol" de nem fogom állandóan a kezemet mosni
2011. okt. 8. 10:49
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

OMG, dehogy mosom.

2 hónapos koráig kézfertőtlenítőt használtam előtte, azóta nem. De hogy közben? Aki így tesz, hová teszi a pelus nélküli gyereket?

2011. okt. 8. 11:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikeresen összekenem magam megfogok egy pipsitörlőt és "megmosom" vele a kezem(ha a gyerek feneke tiszta lesz tőle, akkor a kezem is, nem?) utána mehet dettol, ha épp kéznél van.

Pelenkázón nem hagyjuk a bébit, sose! pláne az olyan kicsiket mint a te bébid, akinek hiába mondod, hogy maradj ott-de ezt te is tudod. Ha nagyon kezet akarsz mosni, lebegtesd el a picur popsiját a csapig, vagy a kádra-mosógépre tegyél pelenkázót.

És a végén srrá szárad a kezed...:(

2011. okt. 8. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁ ez kivitelezhetetlen, néha törlőkendővel megtörlöm a kezem, mielőtt ráadom a tiszta pelust ,de nem mindig. A fertőtlenítő is jó megoldás, de sztem bőven jó, ha leveszed a pelust, megtörlöd, és ráadod a tisztát.
2011. okt. 8. 11:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én vagyok olyan "rossz", hogy elég a popsitörlő...
2011. okt. 8. 11:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem lehet hogy úgy értették,hogy egyáltalán,maga a tisztábatétel előtt kell kezet mosni,és nem közben?Tehát mondjuk anyuka pl. főz,észreveszi h kakás a gyerek,megmossa a kezét és úgy teszi tisztába?És ha végzett,persze utána is kezet mos.Mi ezt amúgy is így szoktuk,még ha nem főzök is,akármit csinálok,mindig mosok előtte-utána kezet.
2011. okt. 8. 11:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Úgy volt a szöveg, hogy mielőtt a tiszta pelust rátesszük. De biztos olyan írta akinek nem volt gyereke és könyvből ismeri csak a dolgokat...
2011. okt. 8. 11:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is olvastam!:))) és bennem is felmerültek ezek a kérdések...arra jutottam, hogy kivitelezhetetlen! Otthagyni???Vagy pucér popsival betenni a kiságyba???Vagy hogy gondolta az író??? Pelenkázás közben nem mosok kezet, ha kakis lesz a kezem letörlöm popsitörlővel, persze utána figyelek rá, hogy a kezét ne fogjam meg. Persze minden pelenkázás után alapos kézmosás jön.
2011. okt. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!