Némelyik szülő mért ad a fiú babájára babarózsaszín felsőt vagy nadrágot?
nem csak az óvodában
hanem az utcán is látni ilyet
gondolom, mert a kisfiúnak nővére van.
nálunk lány az 1., már féltem a kisöccsét, mennyi rózsaszín ruhát fog hordani...
én is most láttam egy jó kis vagány rózsaszín pólót a C&A ba a fiamnak, apjuk nem engedte, maradt akék, de ha rajtam múlt volna megvettem volna egy kis farmer bermudával igazán vagány lett volna
oké ezen halálfejek meg graffitik voltak:)
HÁt apja sem egy rózsaszín inges szépfiú, meg eszembe jutott a sok öreg néni akik utcán megkérdik: kisfiú?vagy kislány?
így maradt a kék
A válasz megírásának időpontja: ma 20:55
Nálatok családban maradnak a ruhák? A kisöcsi örökli?
en a c&a s valaszolo vagyok
en inkabb eladom neten a fiam kinott ruhait,es veszek belole lanyosakat,minthogy pl autos vagy fius cuccot adjak a lanyomra,es ez forditva megugy igylenne
18 hos a fiam es 5. honapban vagyok a kisholggyel
A férjem is szereti hordani a rózsaszín ingeket, ezért a kisfiam is nagyon kedveli és kapott is már tőlünk ilyen színűt.
A babarózsaszín nagyon édes és fiúknak is tuti jó, divatos! + Ha elmész vásárolni, akkor az üzletek is rogyásig tele vannak pink cuccokkal, más színt nem is nagyon találni.
miért csodálkozol azon hogy a 2. gyerek örökli az első ruháit?
nálunk még csak 1 gyerek van, de számomra teljesen természetes, hogy ha lesz még egy, akkor nem fogok újra kiadni egy halom pénzt, vagy fillérekért eladni a mostani ruhákat csak azért hogy újat vegyek. De még ha milliomos lennék sem vennék feltétlenül új ruhákat. vannak olyan cuccok, amiket pár hónapig hordott miközben csak feküdt, olyanok mintha újak lennének.
nekem most kisfiam van, de ha esetleg lenne egy kislányom, én simán ráadnám a kék ruhákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!