Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babájára is mondták csípő...

Más babájára is mondták csípő UH-n hogy nem elég fejlett a csípője?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert kissé megijedtem hogy azt mondta az orvos hogy nem fejlődik neki úgy ahogy kellene és terpeszbetétes pelenkát kellett venni.Sűrű ez vajon?Mert ha több babának is van ilyen akkor csak nem súlyos ugye???
2010. márc. 31. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
nekünk ugyanez volt. terpeszpelus...
2010. márc. 31. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ez a probléma nem olyan ritka. Egyébként ismerek egy kislányt, kis csípőficammal született, terpeszpelust kellett hordania, most olyan 5 éves körül van, és az ég világon semmilyen elváltozás nem látszik rajta. Szerintem aggodalomra semmi ok. Hordani kell a babának rendesen, és semmi baj nem lesz.
2010. márc. 31. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnyugtattatok!Hát remélem ez miatt nem lesz baja a babámnak!
2010. márc. 31. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt, terpeszt kellett hordania, meg csípőtorna. 3 hós és 1 hetes korára teljesen rendbejött. ne aggódj, ez egyáltalán nem oylasmi, ami nem múlik el, persze ha betartjátok az előírásokat.
2010. márc. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!